Life

Alex Velea îl desființează pe Cătălin Măruță: ”Calcă pe cadavre. A sunat-o pe mama!”. Ce s-a întâmplat între cei doi

Alex Velea l-a pus la zid pe Cătălin Măruță, prezentatorul de la Pro TV care amintește mereu numele său și al Antoniei în show-ul pe care-l moderează de mai bine de 13 ani.
15.06.2021 | 18:10
Alex Velea il desfiinteaza pe Catalin Maruta Calca pe cadavre A sunato pe mama Ce sa intamplat intre cei doi
ADVERTISEMENT

Cântărețul este conștient că soțul Andrei caută scandal și dispute, de aceea nici nu vrea să-i mai dea replica. Cu toate acestea l-a desființat pe moderatorul emisiunii „La Măruță”, unde nu va mai merge probabil niciodată.

Artistul originar din Craiova susține că nu există săptămână în care să nu apară într-un context negativ, în emisiunea lui Cătălin Măruță, cu care în urmă cu ceva timp era foarte bun prieten.

ADVERTISEMENT

Alex Velea, atac dur la adresa prezentatorului Cătălin Măruță

Alex Velea a ținut să mai adauge că au existat momente în care Cătălin Măruță și-a cerut iertare, ba chiar a sunat-o pe mama sa. Din păcate, lucrurile au degenerat ulterior, artistul precizând că nu este cale de întoarcere.

Cântărețul este convins că vedeta de la Pro Tv s-a dus prea departe cu atitudinea și comportamentul pe care le are față de el și partenera sa de viață, Antonia, de aceea nu vrea să mai aibă nicio legătură cu soțul Andrei.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa. 

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie.

ADVERTISEMENT

După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». 

Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a spus Alex Velea în fața lui Speak, pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Alex Velea l-a pus la zid pe Cătălin Măruță

În aceeași notă, cântărețul este conștient că prezentatorul show-ului „La Măruță” caută să bage ceartă, mărturisind că au existat conversații în care Cătălin Măruță încerca să-l tragă de limbă legat de cum cântă unii cântăreți de la noi.

Alex Velea știe că este genul de persoană care se aprinde foarte repede, mai ales atunci când este vorba de familia sa. Vedeta crede că moderatorul de la Pro TV caută circ și pâine ca pe vremuri pentru a face audiență cu emisiunea sa.

Iubitul Antoniei a ținut să mai adauge că și-ar fi dorit să scoată o piesă cu Andra, soția lui Cătălin Măruță, dar a uitat de această colaborare pentru că în ultima perioadă a fost jignit de prezentatorul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT