Life

Alexandra de la Bravo, ai stil despre scandalul cu Andreea: ”A trecut de anumite limite”

Alexandra de la Bravo, ai stil, detalii despre disputa cu Andreea. Ce s-a întâmplat între cele două concurente de la Kanal D2.
25.07.2023 | 09:24
Alexandra de la Bravo ai stil despre scandalul cu Andreea A trecut de anumite limite
Alexandra de la Bravo, ai stil, detalii despre disputa cu Andreea. Ce s-a întâmplat între cele două concurente. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Bravo, ai stil a vorbit sincer și deschis despre scandalul pe care îl are de ceva vreme cu Andreea. Bruneta este de părere că colega sa de platou, originară din orașul Botoșani, a trecut de anumite limite.

Alexandra de la Bravo, ai stil, detalii despre disputa cu Andreea. Ce s-a întâmplat între cele două concurente

Alexandra de la Bravo, ai stil a oferit o serie de detalii despre disputa cu Andreea. În cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Backstage aceasta a explicat ce s-a întâmplat între cele două și de la ce a plecat scandalul.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la Kanal D2 susține că tânăra de 25 de ani este cu totul altă persoană atunci când camerele de filmare sunt oprite. Se pare că participanta din Botoșani a împins-o la un moment dat pe brunetă.

„Ce se întâmplă în spatele camerelor este extraordinar de diferit față de ce manifestă ea în platou. Am încercat să țin conflictul cât de cât într-o marjă decentă, să nu ajungem la jigniri agresive, să ne îmbrâncim sau mai știu eu ce.

ADVERTISEMENT

Nu știu unde o să ducă lucrurile sinceră să fiu pentru că simt că asta e ea și se manifestă fix cum îi vine cel mai ușor la mână. În spatele camerelor nu e aceeași persoană respectuoasă, docilă, calmă, care vorbește frumos și zâmbește.

Mă rezum la a spune că e neatentă. Andreea a trecut de anumite limite cu mine și sper să iasă la lumină situația. Sunt o femeie demnă, eu nu sunt mincinoasă, nu am niciun motiv să mint, mai ales cu privire la Andreea. 

ADVERTISEMENT

Andreea face lucruri și trebuie evidențiate. A fost o împingere. Nu își asumă nimeni să spună că Andreea m-a atins”, a declarat Alexandra de la Bravo, ai stil, în urmă cu puțin timp, conform wowbiz.ro.

Alexandra, părere sinceră despre Jasmine de la Bravo, ai stil

Alexandra nu s-a oprit aici cu dezvăluirile și și-a spus părerea sinceră despre o altă colegă de emisiune. Concurenta de la Bravo, ai stil este intrigată de atitudinea lui Jasmine, care o enervează, dar despre care spune că gândește matur pentru cei 21 de ani ai săi.

ADVERTISEMENT

Mai mult, bruneta consideră că nu este 100% naturală în ceea ce face și ceea ce spune. În plus, tânăra care este studentă la două facultăți pare să fie foarte bine protejată și că are un scut în jurul său, ca o fortăreață.

ADVERTISEMENT