Life

Alexandra Dinu, strălucitoare la Festivalul de Film de la Veneția. Actorul cu care s-a întâlnit blondina

Alexandra Dinu a bifat o apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția. Cu cine s-a revăzut frumoasa blondină.
12.09.2022 | 20:48
Alexandra Dinu stralucitoare la Festivalul de Film de la Venetia Actorul cu care sa intalnit blondina
Alexandra Dinu, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția. Cu cine s-a revăzut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu a fost de-a dreptul strălucitoare în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, unde a defilat pe parcursul a două seri diferite. Cu ce actor celebru s-a întâlnit fosta jurată a emisiunii Românii au talent.

Alexandra Dinu, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția. Cu cine s-a revăzut

Alexandra Dinu a avut o apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția, unde a purtat o rochie vintage semnată de celebrul creator de modă Giorgio Armani. Și aceasta nu este singura ținută cu care vedeta a impresionat.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Adrian Mutu a optat în cea de-a doua seară, la premiera dramei L’immensita”, o ținută complet neagră. Frumoasa blondină s-a bucurat să se revadă cu un actor alături de care a jucat în urmă cu câțiva ani.

„Mi-a făcut plăcere să-l revăd pe Adrien Brody în acest film mult așteptat. Am felicitat-o și pe Anna de Armas care face un rol extraordinar. Joacă atât de convingător încât sunt multe scene în care ai impresia că Marylin a prins viață.

ADVERTISEMENT

Pelicula surprinde viața lui Marylin din spatele imaginii de persoană publică, care se remarcă prin multă fragilitate, nesiguranță, dar și multă durere”, a declarat fosta jurată de la Românii au talent într-un comunicat de presă, notează viva.ro.

Alexandra Dinu, lăudată de actorul Adrien Brody

Alexandra Dinu și Adrien Brody se știu din anul 2017, perioadă în care au fost colegi pe platourile de filmare la producția Bullet Head. Premiera acestei pelicule a avut loc și în România în luna decembrie a anului trecut.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a fost lăudată de renumitul actor, care s-a declarat încântat de colaborarea cu fosta vedetă de la Pro TV. Cuvintele frumoase sunt unele măgulitoare pentru prima soție a fotbalistului Adrian Mutu.

„Sunt aici să o susțin pe Alexandra cu prilejul primului ei film american. Ne-am simțit foarte bine lucrând la el. Alexandra este minunată. Este o actriță foarte bună. Mai presus de toate este un om bun, cu un caracter special.

ADVERTISEMENT

Am venit în România datorită prieteniei mele cu Alexandra și mă bucur că am putut să vă ofer o premieră de Hollywood”, spunea la momentul respectiv Adrien Brody, mai arată sursa citată mai devreme.

ADVERTISEMENT