Life

Alexandra Ungureanu va avea propria emisiune la Kanal D2: „Îmi place la nebunie acest proiect”

Surpriză uriașă! Alexandra Ungureanu va avea propria emisiune la Kanal D2! Vedeta a vorbit despre proiectul ei de suflet, pentru FANATIK.
16.03.2023 | 18:15
Alexandra Ungureanu va avea propria emisiune la Kanal D2 Imi place la nebunie acest proiect
Alexandra Ungureanu va avea emisiune la Kanal D2. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu va avea propria ei emisiune la Kanal D2! Vedeta pe care publicul o poate urmări pe canalul de YouTube theXclusive va trece de acum pe micile ecrane.

Alexandra Ungureanu, emisiune proprie la Kanal D2! Ce proiect va prezenta

Câștigătoarea primului sezon Bravo, ai stil Celebrities continuă aventura muzicală! Emisiunea „Duet” putând fi urmărită, din 7 aprilie, și de către telespectatori!

ADVERTISEMENT

Show-ul pe care Alexandra Ungureanu l-a realizat până acum pentru YouTube va avea ediții noi, dar de data aceasta la Kanal D2! De-a lungul emisiunilor, cântăreața i-a descusut pe invitații ei de secrete. Ungureanu a avut până acum artiști din toate genurile muzicale diferite, de la pop la manele.

Potrivit formatului, în fiecare emisiune, Alexandra cântă melodii cunoscute împreună cu invitații ei, iar dueturile vedetei au cucerit internauții până acum.

ADVERTISEMENT

Contactată de FANATIK pentru a o felicita pentru că ajunge pe micile ecrane, cântăreața a făcut câteva declarații despre această mutare surprinzătoare!

„Postura de host a fost ceva nou și foarte frumos pentru mine”

„Provocarea merge mai departe, pe micul ecran de această dată. Postura de host a fost ceva nou și foarte frumos pentru mine. Îmi place să îmi iau colegii de breaslă la întrebări și să trecem împreună prin toate genurile muzicale.

ADVERTISEMENT

Îmi place la nebunie acest proiect și tot ceea ce înseamnă “Duet cu Alexandra”. Mă bucur din suflet că oamenii reacționează fain, de la respectul pe care îl am pentru acest format, din partea colegilor de breaslă, până la feedback-ul care vine din partea publicului. Mă bucur foarte mult că emisiunea o veți putea urmări la TV, la Kanal D2, în fiecare vineri seara, de la 22:00, din 7 aprilie”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru FANATIK.

Alexandra i-a avut ca invitați, până acum, pe Sebastian Dobrincu, Tzancă Uraganu, Jador, Puya, Alina Sorescu, Theo Rose, Georgiana Lobonț, Alex Velea și Liviu Guță, printre mulți alții. Rămâne de văzut care vor fi următoarele nume sonore din industria muzicală cu care artista va cânta și ce fel de curiozități vor afla fanii celor mai iubiți cântăreți din România.

ADVERTISEMENT

Și Bianca Drăgușanu și Mihai Ghiță se mută pe sticlă!

Nu este singura mutare din mediul online direct pe micile ecrane. Și Bianca Drăgușanu și Mihai Ghiță vor ”pupa” sticla. Cei doi realizează show-urile „În oglindă” și „Detectorul de minciuni”.

Prin urmare, conform grilei Kanal D2, emisiunea Alexandrei urmează să fie difuzată în fiecare zi de vineri seara, așa cum ne-a confirmat vedeta. Show-ul „Detectorul de minciuni”, realizat de Bianca Drăgușanu va apărea la televizor sâmbătă de sâmbătă, tot de la ora 22:00.

Interviurile emoționante, pline de profunzime ale lui Mihai Ghiță și-au găsit locul în serile de duminică, de la 22:00. Kanal D2 promite să aducă și mai multă diversitate. Postul de televiziune a reușit să achiziționeze câteva producții de succes din străinătate.

Serialele „Gomora”, „Instinct de mamă”, „Familia Borgia” și „Sisi” sunt doar câteva dintre pariurile cu care turcii vor să spulbere audiența. Emisiunea cu care postul se va lansa, pe 2 aprilie 2023, este Bravo, ai stil!

Concursul de modă prezentat de Ilinca Vandici revine după o perioadă de luni bune de așteptare. Fete din toate colțurile țării, de vârste și profesii diferite vor defila în fața celor trie jurați. Acestea vin pentru a dovedi că nu duc deloc lipsă de atitudine și stil!

 

ADVERTISEMENT