Life

Alexandru Ciucu, la Judecătoria Buftea. Reacția designerului când a fost întrebat despre divorțul de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu s-a prezentat la Judecătoria Buftea, unde s-a judecat procesul pe care l-a intentat împotriva Alinei Sorescu. Cântăreața nu a fost prezentă.
03.05.2022 | 16:12
Alexandru Ciucu la Judecatoria Buftea Reactia designerului cand a fost intrebat despre divortul de Alina Sorescu
Alexandru Ciucu, la Judecătorie. A avut loc primul termen în procesul cu Alina Sorescu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După mai bine de un an în care s-a vorbit despre un posibil divorț între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, lucrurile au devenit clare. Marți, 3 mai 2022, designerul a mers la Judecătoria Buftea, acolo unde s-a judecat procesul pe care l-a intentat împotriva cântăreței.

Alexandru Ciucu, la Judecătorie pentru procesul cu Alina Sorescu

FANATIK a scos la iveală luni, 2 mai, faptul că divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a devenit oficial. Designerul a cerut o ordonanță preşedinţială împotriva cântăreței, pentru a reglementa situația familiei lor. Se pare că cei doi nu se înțeleg în privința programului de vizitare al celor două fetițe.

ADVERTISEMENT

O zi mai târziu, s-a judecat primul termen al procesului, însă singurul care s-a prezentat la Judecătoria Buftea a fost Alexandru Ciucu. Însoțit de avocatul său, designerul a avut, ca de obicei, o apariție impecabilă.

Alexandru Ciucu divorț Alina Sorescu
Alexandru Ciucu s-a prezentat la Judecătorie însoțit de avocat.
Foto: captură Antena Stars

Îmbrăcat elegant, într-un costum negru și o cămașă albă, designerul nu s-a oprit pentru a vorbi cu jurnaliștii prezenți la fața locului. Alexandru Ciucu a păstrat aceeași atitudine din ultimul an, preferând să rămână discret.

ADVERTISEMENT

Conform Antena Stars, Alina Sorescu nu s-a prezentat la proces și nici nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere. În același timp, cântăreața a publicat mai multe imagini pe Instagram.

Alina Sorescu și Alex Ciucu divorțează după 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în anul 2010 și părea că au o căsnicie fericită. Împreună au două fete, Elena-Carolina și Ana Raisa. În urmă cu mai bine de un an, au apărut zvonuri conform cărora cuplul ar fi ajuns la divorț, însă au negat de fiecare dată aceste informații.

ADVERTISEMENT

În luna septembrie a anului trecut, Alex Ciucu declara pentru FANATIK că totul în familia lor este în regulă, dar preferă să fie discreți.

„O să plecăm în vacanță. Momentan, așteptăm să fie clar cu restricțiile de călătorie. Eu sunt vaccinat. Așteptăm doar să vedem ce se va mai întâmpla. Nu am stabilit destinația. E în funcție de ce se mai petrece la nivel mondial cu restricțiile”, spunea atunci Alexandru Ciucu. 

ADVERTISEMENT

Motivul divorțului, infidelitatea?

La începutului anului trecut, Alexandru Ciucu a fost surprins în compania unei femei misterioase într-un local din capitală. La scurt timp după ce imaginile au devenit publice, Alina Sorescu a șters toate fotografiile de pe rețelele sociale în care apărea alături de celebrul designer.

În perioada care a urmat, cântăreața a evitat de fiecare dată să răspundă la întrebările legate de relația dintre ea și Alexandru Ciucu.

ADVERTISEMENT