ADVERTISEMENT
Sport

Alexandru Creţu, tot mai departe de FCSB?! Anunţul lui Gigi Becali: “Nici eu nu ştiu ce face!” Exclusiv

Alexandru Creţu este una dintre ţintele lui Gigi Becali la FCSB, însă transferul fotbalistului la vicecampioana României a intrat în impas.
Autor: Marian Popovici | 27.05.2021 | 20:51
Alexandru Creţu, tot mai departe de FCSB?! Anunţul lui Gigi Becali:
Alexandru Creţu, tot mai departe de FCSB?! Anunţul lui Gigi Becali: "Nici eu nu ştiu ce face!". Sursa: sportpictures.eu

FANATIK a anunţat la începutul lunii aprilie despre interesul celor de la FCSB pentru internaţionalul român Alexandru Creţu. Fotbalistul este liber de contract din această vară după ce şi-a încheiat contractul cu Maribor şi este curtat de mai multe echipe.

ADVERTISEMENT

Alexandru Creţu, tot mai departe de FCSB?! Ce spune Gigi Becali: “Nici eu nu ştiu ce face!”

Gigi Becali îl vrea pe Alexandru Creţu pentru postul de fundaş central, el fiind la bază mijlocaş cu profil defensiv. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani ar veni să întărească zona centrală a defensivei acolo unde FCSB suferă, avându-i pe Iulian Cristea şi Andrei Miron.

Internaţionalul român a stabilit termenii înţelegerii cu cei de la FCSB, însă, din informaţiile FANATIK, amână să dea un răspuns ferm roş-albaştrilor, motiv pentru care acest transfer intră în impas.

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK despre situaţia lui Alex Creţu spunând că nu ştie cum se va rezolva totul: “Cu Alex Creţu nici eu nu mai ştiu ce este şi ce face. O să vedem dacă o să îl transferăm. Dar nu pot să vă spun mai multe despre aceste lucruri”.

ADVERTISEMENT

Impresarul a desfiinţat oferta FCSB-ului: “E sinucidere sportivă!”

Mutarea nu este intermediată de impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovic, cel care a criticat în termeni duri oferta celor de la FCSB pentru jucătorul pe care îl reprezintă şi susţine că dacă Alex Creţu vrea să semneze cu roş-albaştrii o va face pe barba lui:

“Sunt împotriva transferului lui Crețu la Steaua. E sinucidere sportivă. A făcut o ofertă de sărăcie. Băiatul, dacă vrea să meargă la Steaua, nu am nimic împotrivă, dar fără mine. Eu nu vreau să particip la sinuciderea lui sportivă și financiară.

Nu poți să te compari niciodată cu Dinamo Zagreb sau Steaua Roșie Belgrad. Ca dovadă, în ultimii ani nu prea ai mai scos capul prin Europa. Să nu mai vorbim de campionat, pe care nu l-ai mai luat de șase ani”, a tunat impresarul.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, oferta pe care i-a făcut-o FCSB lui Alexandru Creţu este de 100.000 de euro la semnătură şi un salariu lunar de 15.000 de euro. Totuşi, impresarul consideră că această sumă este o jignire:

“Sărăcie de ofertă. Sunt în discuții cu echipe din Golf, dar dacă el vrea să fie sclavul lui Gigi, eu nu am nimic împotrivă. Dacă se duce la Steaua nu pot să-i doresc nici măcar succes, pentru că este o sinucidere curată pentru el. Gigi Becali este cea mai proastă creație a lui Victor Pițurcă”, a spus Milojkovic pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Alexandru Creţu, campion al Sloveniei cu Maribor!

Alexandru Creţu a evoluat în ultimele patru sezoane la Maribor, alături de care a câştigat titlul în Slovenia, în 2019. Din această vară, el va deveni liber de contract şi este o ţintă pentru mai multe cluburi de pe plan intern, dar şi câteva echipe din Balcani.

Mijlocaşul defensiv a jucat cinci meciuri în tricoul naţionalei României. A debutat în prima reprezentativă cu Mirel Rădoi, în meciul cu Irlanda de Nord din Liga Naţiunilor, disputat la Bucureşti şi încheiat la egalitate, scor 1-1.

ADVERTISEMENT
Alexandru Creţu, tot mai departe de FCSB?! Anunţul lui Gigi Becali:
Alexandru Creţu, tot mai departe de FCSB?! Anunţul lui Gigi Becali: “Nici eu nu ştiu ce face!”. Sursa: sportpictures.eu
  • 29 de ani are Alexandru Creţu
  • 400.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!