News

Alexandru, un tânăr de 37 de ani, le-a spus prietenilor că pleacă pe munte. De 6 zile nu se mai știe nimic de el

Alexandru, un tânăr de 37 de ani originar din Olt, le-a spus prietenilor că pleacă pe munte. S-a întâmplat asta acum 6 zile. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de el.
20.04.2024 | 20:35
Alexandru un tanar de 37 de ani lea spus prietenilor ca pleaca pe munte De 6 zile nu se mai stie nimic de el
Tânăr din Olt, dat dispărut de 6 zile: Alexandru le-a spus prietenilor că ”pleacă pe munte”. Sursa foto: Salvamont Romania
ADVERTISEMENT

De aproape o săptămână, Alexandru, un tânăr de 37 de ani originar din Drăgășani, Olt, este căutată de autorități. Acesta le-a spus prietenilor săi că pleacă pe munte. Din acel moment, nimeni nu mai știe nimic de el.

Tânăr din Olt, dat dispărut de 6 zile: Alexandru le-a spus prietenilor că ”pleacă pe munte”

Într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, Dispeceratul Naţional Salvamont România cere sprijinul populaţiei în cazul unei persoane care a plecat, în urmă cu 6 zile, din Piteşti.

ADVERTISEMENT

Mihai Ioan Alexandru, în vârstă de 37 ani din Drăgășani, Olt, a plecat în urmă cu 6 zile din Pitești. Le-a spus prietenilor săi că ”pleacă pe munte”. Avea să fie ultima oară când amicii săi l-au mai văzut. Din acea zi, nimeni nu mai știe nimic despre el.

Alarmant este faptul că, tânărul a ajuns pe munte fără echipamentul necesar, fără sacul de dormit și fără alte lucruri care l-ar fi putut ajuta să supraviețuiască în condiții vitrege.

ADVERTISEMENT

Salvamont România vă solicită sprijinul privind eventuale informații privind persoana din imagine care a plecat, acum 6 zile din Pitești, spunându-le prietenilor ca ‘pleacă pe munte’, fără nici un alt detaliu.

Până în prezent nu știe nimeni nimic de el. Am aflat de la prieteni că și-a cam vândut echipamentul de munte, deci fără sac de dormit, cort și alte ce l-ar putea ajuta peste noapte. Orice informație este binevenită, poate l-a văzut cineva pe undeva”, se arată în comunicatul Salvamont.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă după-amiază, echipajele de la Salvamont Argeș și Vâlcea au demarat primele acțiuni de căutare. Salvatorii au primit o serie de informații de la serviciul Salvamont Zarnesti.

Cu ajutorul unui elicopter, cei de la Salvamont au verificat o zonă în care s-ar fi depistat ”ceva elemente de îmbrăcăminte sau echipament la baza unui perete de cca 400 m”, spun autoritățile.

ADVERTISEMENT

Tragedie în Zărnești, raportată sâmbătă

Sâmbătă, 20 aprilie, Salvamont România – Dispeceratul Național Salvamont a anunțat și o intervenție a salvamontiștilor din Zărnești pentru recuperarea trupului unei persoane decedate, căzută de la peste 400 m.

Cazul a fost raportat în Padina, într-o zona deosebit de greu accesibilă. Se pare că victima este un cetățean american a cărei dispariție nu era anunțată.

ADVERTISEMENT