Life

Alexia Eram și Mario Fresh aniversează 7 ani de relație: ”Jumătatea mea mai bună”

Alexia Eram și Mario Fresh sunt de 7 ani un cuplu. Cum au petrecut cei doi tineri aniversarea legăturii amoroase. Ce au făcut.
31.07.2023 | 20:07
Alexia Eram si Mario Fresh aniverseaza 7 ani de relatie Jumatatea mea mai buna
Alexia Eram și Mario Fresh sunt de 7 ani un cuplu. Cum au petrecut cei doi aniversarea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alexia Eram și Mario Fresh aniversează 7 ani de relație. Concurenta de la America Express crede că partenerul de viață este jumătatea ei mai bună. S-au întâlnit prima oară când influencerița împlinea 15 ani.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt de 7 ani un cuplu. Cum au petrecut cei doi aniversarea

Alexia Eram și Mario Fresh sunt de 7 ani un cuplu. Cum au petrecut cei doi aniversarea legăturii amoroase care este una solidă și unită. Fiica prezentatoarei Andreea Esca și cântărețul se bucură de momente unice împreună.

ADVERTISEMENT

Tânăra influenceriță și îndrăgitul artist au profitat de clipele libere, au mers la spa și au ieșit în oraș. Au savurat o cină romantică în doi, unde concurenta de la America Express a purtat o rochie de culoare galbenă.

„Jumătatea mea mai bună, prietenul meu cel mai bun și totul meu de 7 ani! Te iubesc!”, este mesajul lăsat de Alexia Eram pe pagina personală de Instagram, în dreptul unor imagini cu iubitul ei, Mario Fresh.

ADVERTISEMENT

Fanii au rămas impresionați de apropierea dintre cei doi parteneri de viață care se iubesc, în ciuda faptului că uneori mai au și momente în care au discuții în contradictoriu. Sunt un cuplu adorat de urmăritori.

Alexia Eram, o iubită exigentă. Ce a spus Mario Fresh

Alexia Eram a fost răsfățată din plin de partenerul de viață, Mario Fresh, încă de la primele ore ale dimineții. A primit un buchet superb de trandafiri roz, dar și alte cadouri, mai ales că au petrecut toată ziua împreună.

ADVERTISEMENT

Mai mult, artistul a dezvăluit că participanta de la America Express este o iubită exigentă care vrea ca totul să se desfășoare ca la carte. Cântărețul nu a publicat nicio imagine de la aniversarea de 7 ani pentru că tinerei nu i-a plăcut niciuna.

„17 poze am făcut, 17! Toate superbe. Nu-i niciuna bună, niciuna! Nu mai pun. Nu mai vreau. Nu mai vreau să fiu certat”, a spus fostul protejat al lui Alex Velea, în timp ce se afla într-un taxi.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil Mario Fresh a făcut această dezvăluire pentru că a fost „certat” de fanii săi și ai Alexiei Eram. Cei doi apar foarte des în fotografii, mai ales după ce vedeta s-a întors de la filmările pentru America Express.

ADVERTISEMENT