Life

Alexia Eram și Mario Fresh nu vor sărbători împreună Crăciunul: ”Nu este tot timpul roz”

 Alexia Eram și Mario Fresh vor sta departe unul de altul, de Crăciun. Ce s-a întâmplat cu cei doi. Fiica Andreei Esca a spus motivul.
19.12.2022 | 11:41
Alexia Eram si Mario Fresh nu vor sarbatori impreuna Craciunul Nu este tot timpul roz
Ce s-a întâmplat cu Alexia Eram și Mario Fresh. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Alexia Eram și Mario Fresh nu vor sărbători în acest an Crăciunul împreună. Celebrul cuplu se va bucura separat de unul dintre cele mai frumoase momente din an. Care este motivul?

De ce Alexia Eram și Mario Fresh nu vor sărbători împreună Crăciunul

Alexia Eram și Mario Fresh formează de 6 ani o relație și par de nedespărțit. Cei doi sunt unul lângă altul mai peste tot și orice mișcare le este atent urmărită de către fani.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă petrec mult timp unul în compania celuilalt, nu o vor face și de sărbători, mai exact, de Crăciun. Fiica Andreei Esca a spus că ea va celebra ziua peste hotare, în SUA, cu părinții săi, iar Mario va rămâne în țară. Motivul ar fi faptul că artistul are concerte pe care nu și le poate amâna sau anula.

”Am împodobit bradul cu Mario, la el acasă, pentru că eu o să fiu plecată, în perioada care urmează, și el o să fie aici (n.r. – România) așa că am zis că mai bine îl împodobim la dânsul.

ADVERTISEMENT

De Sărbători o să plec cu familia în străinătate și mă voi întoarce de Revelion și nu avea rost să îl facem în două locuri. Mario o să aibă concerte de Crăciun și nu poate fi alături de noi.

O să merg în America cu familia o săptămână. Nu am mai fost de mult într-o vacanță doar cu părinții și abia aștept. În relație eu las mai mult”,  a declarat Alexia într-un interviu pentru Click!

ADVERTISEMENT

Alexia Eram: ”În orice relație sunt lucruri bune și lucruri rele”

Alexia Eram nu s-a sfiit să vorbească și despre minusurile din povestea sa de dragoste cu Mario. A precizat că ea lasă mai mult de la sine și că nu sunt întotdeauna lucrurile atât de roz.

Tânăra a recunoscut faptul că între ea și solist mai sunt discuții aprinse, dar a refuzat să spună și motivul, mai ales că certurile ar fi unele mici.

ADVERTISEMENT

” (…)  Eu cu Mario ne iubim și cred că în orice relație sunt lucruri bune și lucruri rele. Nu este tot timpul roz. Nu vreau să spun de la ce pornesc discuțiile, cred că lucrurile acestea trebuie să rămână între noi, dar nu sunt certuri mari, sunt niște certuri normale”, a mai dezvăluit Alexia Eram.

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu încă de când erau adolescenți. Până acum au fost mai multe zvonuri legate de despărțirea lor, iar la un moment dat cântărețul a spus că a stat 2 luni departe de iubita lui.

Mulți se întreabă când vor face o nuntă, având în vedere că sunt de multă vreme împreună. Tot pentru sursa menționată anterior, Alexia a spus că ambii preferă să mai aștepte până la un astfel de eveniment.

ADVERTISEMENT