Life

Alexia este de nerecunoscut. Cum arată, în prezent, fata căreia i s-au replantat mâinile amputate după accidentul din Pașcani

Alexia Tudose este de nerecunoscut. Cum arată tânăra după ce i-au fost replantate brațele pierdute în accidentul din Pașcani
29.11.2023 | 16:36
Alexia este de nerecunoscut Cum arata in prezent fata careia i sau replantat mainile amputate dupa accidentul din Pascani
Alexia Tudose, de nerecunoscut. Cum arată tânăra la un an de la cumplitul accident din Pașcani Sursa foto: captură ecran/ Facebook
ADVERTISEMENT

Acum un an, Alexia Tudose a trecut prin coșmarul vieții sale. Tânăra de doar 15 ani a fost implicată într-un accident cumplit chiar la intrarea în Pașcani. În urma episodului nefericit, aceasta și-a pierdut ambele brațe.

Alexia Tudose zâmbește din nou

În urmă cu un an, Alexia Tudose a avut parte de cel mai nefericit eveniment din viața ei. Tânăra nu și-a imaginat nici în cele mai groaznice coșmaruri că o fracțiune de secundă o va lăsa mutilată pe viață.

ADVERTISEMENT

Alexia se află în autocar când s-a produs terificul accident. Fix la intrarea în Pașcani, autovehicului s-a răsturnat, iar ceea ce a urmat pentru tânăra de 15 ani a fost un adevărat coșmar.

În autocar se mai aflau încă 35 de pasageri, toți colegi de-ai Alexiei de la Ansamblul Folcloric Botoșani. Artiștii se îndreptau spre Slobozia, acolo unde aveau programat un spectacol.

ADVERTISEMENT

Din păcate, niciunul dintre ei nu a mai ajuns la destinația finală. Impactul a fost atât de puternic, încât toți cei prezenți în autocar au avut nevoie de îngrijiri medicale și transport la spital.

În urma accidentului, Alexia a supraviețuit miraculos, dar, din păcate, și-a pierdut ambele brațe. Drama ei a impresionat o țară întreagă, iar povestea sa a ajuns la urechile unor medici care au făcut minuni.

ADVERTISEMENT
Alexia Tudose accident Pașcani
Alexia Tudose zâmbește din nou după ce i-au fost replantate brațele pierdute în accidentul din Pașcani Sursa foto: România TV

Tânăra de 16 ani se află în plin proces de recuperare

Deși nimeni nu credea că astfel de miracole sunt posibile, acum, la un an de la tragedie, Alexia Tudose a trecut prin procedura de replantare a brațelor.

În prezent, tânăra de 15 ani se află în perioada de recuperare. Alexia se obișnuiește cu noile ei brațe, iar bucuria de pe chipul ei este mai mult decât vizibilă.

ADVERTISEMENT

Sidonia Șușanu, cadrul medical care s-a ocupat îndeaproape de cazul Alexiei a fost un adevărat înger pentru ea. Datorită implicării sale, dar și a tehnologiei medicale, tânăra de 16 ani și-a recăpătat speranța la o viață normală.

În fiecare zi, Alexia Tudosie este recunoscătoare medicilor care s-au ocupat de cazul ei. La rândul lor, cadrele medicale sunt extrem de fericite pentru că procedura de replantare a brațelor a fost un succes, iar Alexia se poate bucura de viață, la fel ca înainte.

ADVERTISEMENT