Life

Alexia, luată prin surprindere de Mario Fresh de ziua ei. Cum a apărut artistul la ușa iubitei sale în miez de noapte

Mario Fresh nu a uitat de ziua de naștere a iubitei sale. Artistul i-a sunat la ușă chiar la miezul nopții.
31.08.2021 | 12:06
Alexia luata prin surprindere de Mario Fresh de ziua ei Cum a aparut artistul la usa iubitei sale in miez de noapte
ADVERTISEMENT

Mario Fresh și-a surprins iubita de ziua acesteia. În miez de noapte artistul a mers la ușa acesteia pentru a-i ura La Mulți Ani! Nu a uitat să cumpere un tort, dar și un buchet mare de trandafiri roz. Mario Fresh a avut și un mesaj emoționant pentru fiica Andreei Esca.

S-a spus în ultimul timp că cei doi tineri nu ar mai avea o relație. Internauții au observat că în această vară, Mario și Alexia nu prea și-au petrecut timpul împreună.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre tineri nu a dorit să vorbească despre acest subiect.

Alexia, luată prin surprindere de Mario Fresh de ziua ei

În miez de noapte, Mario Fresh și-a luat mai mulți prieteni și a sunat la ușa Alexiei Eram. A vrut să-și felicite iubita chiar la miezul nopții. Artistul nu a uitat să cumpere un buchet superb de trandafiri roz și un tort.

Mario
Mario, surpriză pentru Alexia

Acesta a avut și un mesaj special pentru tânără.  Alexia nu se aștepta și a fost extrem de uimită de surpriza iubitului ei.

ADVERTISEMENT

“La Mulți Ani, unicorn mic și frumos!”, a scris cântărețul.

Alexia
Alexia, de ziua ei

Ce se întâmplă între Alexia și Mario Fresh

De câțiva ani cei doi tineri trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În ultima perioadă se pare totuși că relația nu ar mai funcționa la fel de bine. Internauții au observat că în această vară, Alexia și Mario nu prea și-au petrecut timpul împreună.

Fiica Andreei Esca a fost plecată în mai multe excursii, iar artistul și-a petrecut timpul alături de prieteni. În plus este implicat și într-un proiect pentru care filmează.

ADVERTISEMENT

Astfel, internauții s-au întrebat dacă cei doi mai formează un cuplu. Niciunul dintre cei doi nu a explicat foarte clar care este relația dintre ei în acest moment. Artistul a făcut însă câteva declarații din care reiese că relația cu Alexia e extrem de bună.

“Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.

ADVERTISEMENT

 Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a spus Mario Fresh, pentru Wowbiz.

ADVERTISEMENT