Sport

Alianță anti-FCSB? Pintilii bănuiește un complot în SuperLiga: „Cum să câștige nea Gigi, antrenorul?”

FCSB are de tras dacă vrea să câștige titlul în Superligă. Pintilii este convins de faptul că toate contracandidatele vor face front comun pentru a îi scoate de pe traiectorie.
09.11.2023 | 18:05
Alianta antiFCSB Pintilii banuieste un complot in SuperLiga Cum sa castige nea Gigi antrenorul
Pintilii acuza rivalele de o alianta anti-FCSB. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB are o singură victorie în ultimele 5 etape de campionat. Formația lui Gigi Becali se află într-o scădere evidentă de formă, iar derby-ul cu Rapid a fost exemplul perfect în acest sens. FCSB a pierdut cu 1-2 pe Național Arena și a ajuns la 2 înfrângeri în actuala stagiune.

FCSB, sub lupa rivalelor

“În fiecare an e presiune! Eu am zis tot timpul că un campionat se decide în play-off. Dacă ai intrat cu niște puncte avans, cinci, șase, șapte avans, poți să zici că ai prima șansă.

ADVERTISEMENT

Nici dacă ai trei puncte e nimic. În play-off se decide totul. Mai ales că acolo joacă toți împotriva ta. Și toată lumea e împotriva noastră în play-off. Nu-și doresc să câștigăm noi, sută la sută. Și anul trecut la fel”, a declarat Mihai Pintilii conform Gsp.ro.

Pintilii este convins de faptul că rivalele din Superligă au făcut front comun pentru a o scoate pe FCSB de pe traiectorie. Implicarea patronului la echipă nu este văzută cu ochi buni de celelalte echipe care se luptă la titlu. Becali a declarat în mai multe rânduri că se ocupă direct de schimbările din timpul partidelor.

ADVERTISEMENT

Toate echipele vor să-l învingă pe Becali

“Lumea spune: ‘Cum să câștige nea Gigi, antrenorul? Să ne dea peste nas!?’. Nu? Atunci ar trebui să desființeze Școala de Antrenori. Să nu mai fie nimeni. Pentru că toți patronii ar face la fel. Asta e părerea mea.

Rapid are șanse la titlu! Eu îi văd, chiar dacă lumea nu-i vede. Până în play-off se vor regla chestii și la ei. Am mai vorbit și cu Săpunaru, au un grup bun. Povestim și vorbim, nu dăm detalii intime, dar unele chestii…

ADVERTISEMENT

Ei se gândesc la titlu! Și au asta în cap, sunt convins de asta. Au declarat și ei, se vor bate la titlu până în ultima etapă. Rapid, CFR, Craiova care trece printr-un moment prost, Farul care vine din urmă. Se va da o luptă în patru pentru ultimul loc de play-off. Hermannstadt mă gândesc că prinde sigur”, a completat Mihai Pintilii.

FCSB a reușit să își păstreze poziția de lider al Ligii I. În ciuda înfrângerii suferite în derby-ul cu Rapid, echipa lui Becali a avut noroc de pasul greșit făcut de CFR Cluj. Echipa lui Mandorlini a fost învinsă de către Hermannstadt cu scorul de 1-0.

ADVERTISEMENT

Clujenii au rămas pe locul 2 în campionat, la un punct în spatele FCSB-ului și la un punct peste urmăritoarea Rapid. Înfrângerea de la Sibiu este a 3-a pentru CFR în acest sezon. Rapid și FCSB sunt celelalte echipe care au reușit să smulgă toate punctele în duelurile cu CFR.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2.00 este cota pentru „total goluri: sub 2.5” la meciul FCSB - FC U Craiova 1948