Life

Alimentul la care a renunțat Lidia Fecioru. Mulți români îl consumă în fiecare zi. Cum reușește să aibă o viață perfect sănătoasă la 60 de ani

Produsul pe care Lidia Fecioru nu îl mai mănâncă, deși alții îl au în meniu zilnic. Ce face pentru a avea un regim echilibrat la 60 de ani.
02.12.2023 | 10:10
Alimentul la care a renuntat Lidia Fecioru Multi romani il consuma in fiecare zi Cum reuseste sa aiba o viata perfect sanatoasa la 60 de ani
Produsul pe care Lidia Fecioru nu îl mai mănâncă, deși alții îl au în meniu zilnic. Ce face pentru a avea un regim echilibrat la 60 de ani. Sursa foto: antena3.ro / freepik.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alimentul la care a renunțat Lidia Fecioru. Mulți români îl consumă în fiecare zi. Cum reușește să aibă o viață perfect sănătoasă la 60 de ani. Energoterapeutul a dezvăluit care sunt produsele pe care le evită de ceva vreme.

Produsul pe care Lidia Fecioru nu îl mai mănâncă, deși alții îl au în meniu zilnic. Ce face pentru a avea un regim echilibrat la 60 de ani

Lidia Fecioru a dezvăluit care este produsul pe care nu îl mai mănâncă, deși alții îl au în meniu zilnic. Ce face pentru a avea un regim echilibrat la 60 de ani. Vedeta susține că generației tinere îi lipsește foarte mult gătitul acasă.

ADVERTISEMENT

Mâncarea de calitate se face numai în casă, nicidecum în marile restaurante. Energoterapeutul a mai precizat că din alimentația sa nu mai face parte de foarte multă vreme sucul de portocale sau din alte fructe.

De asemenea, în meniul său nu se mai regăsesc absolut deloc cartoful și orezul. În altă ordine de idei, consideră că cel mai bine este ca legumele să fie consumate proaspete, în stare crudă pentru un organism sănătos.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să nu mănânci cartof, orez, să nu bei alcool, mai sunt multe. Să nu bei sucul stors de fructe, sub nicio formă”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea Pastila de Frumusețe, conform spectacola.ro.

Lidia Fecioru, recomandări pentru o viață sănătoasă

„Mai bine mănânci fructul, ai voie doar suc de legume, că e castravete, varză, morcov, chiar dacă nu are culoarea celui de portocală, este mai bun de 1.000 de ori. Da (n.r. a scos din alimentația sa aceste alimente), îl evit. De ce?

ADVERTISEMENT

Dacă bem un suc stors proaspăt dintr-o portocală vom avea o explozie de insulină. Când mâncăm felia, până se mestecăm, corpul nostru eliberează insulină mai ușor”, a completat Lidia Fecioru.

În aceeași ordine de idei, vedeta nu recomandă deloc stilul vegan pentru că nu aduce deloc o viață sănătoasă. Corpul uman nu ar fi pregătit pentru mâncarea care nu este gătită și care poate duce la apariția unor boli grave, cum ar fi diabetul.

ADVERTISEMENT

Oamenii au mare nevoie de proteină animală, printre care se numără slănina, care este indicată pentru un creier și un ficat sănătos. De asemenea, Lidia Fecioru susține că cetățenii din România nu mănâncă deloc gras.

ADVERTISEMENT