Nadia Comăneci a dezvăluit ce mănâncă într-o zi pentru a avea corpul perfect chiar și la cei 62 de ani pe care i-a înplinit recent. Prima gimnastă de 10 a renunțat la un preparat pe care mulți români îl iubesc.
Chiar dacă a trecut de 60 de ani, Nadia Comăneci are în continuare o siluetă de invidiat. Dar prima gimnastă de 10 are mare grijă la alimentație, dar și să facă zilnic exerciții fizice.
„Zeița” de la Montreal a vorbit în mai multe interviuri despre stilul său de viață și a dezvăluit că prima parte a zilei o are rezervată antrenamentelor. Acestea durează o jumătate de oră și includ cardio, alergat, stretching și exerciții cu greutăți mici.
Totodată, Nadia Comăneci urmează un regim alimentar de la care rareori se abate. Sportiva mănâncă sănătos și a renunțat de mulți ani la cartofii prăjiți, preparatul pe care mulți români îl iubesc și îl consumă adesea.
Astfel că, celebra româncă își începe fiecare dimineața cu o cafea în care pune puțin lapte, dar și cu un pahar cu suc de portocale proaspăt stors. Fiind cea mai importantă masă a zilei, Nadia Comăneci este atentă la ce pune în farfurie.
Aceasta a mărturisit obișnuiește să mânânce la micul dejun iaurt, pâine prăjită integrală, curcan și puțină brânză. De altfel, fosta mare gimnastă a explicat ca rareori mănâncă ou fiert.
Când vine vorba de masa de prânz, sportiva a explicat că preferă să mânânce wraps făcute de ea cu ce îi mai rămâne de la cina avută în ziua precedentă, la care mai adaugă somon, humus și brânză.
De asemenea, seara, Nadia Comăneci optează pentru pește cu humus și salate. În acest mod, ea reușește să-și mențină silueta, cu toate că în luna noiembrie a anului 2023 a împlinit 62 de ani.
Multă lume s-a grăbit să o felicite de ziua sa de naștere, iar fosta mare gimnastă nu a ignorat urările și mesajele frumoase pe care le-a primit. Printr-un text publicat pe social media, a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la ea.