Life

Ce nu mănâncă niciodată Loredana Groza. Alimentul la care a renunțat pentru a avea o siluetă de divă. „Sunt ca Djokovic”

La ce aliment a renunțat Loredana Groza pentru a avea o siluetă impecabilă la vârsta de 53 de ani. Artista are un regim de sportiv.
26.08.2023 | 22:23
Ce nu mananca niciodata Loredana Groza Alimentul la care a renuntat pentru a avea o silueta de diva Sunt ca Djokovic
Cum reușește Loredana Groza să arate atât de bine la 53 de ani. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a dezvăluit secretul siluetei sale de vis. Cântăreața a spus cum reușește să fie în formă la cei 53 de ani. Nu este ușor, la mijloc fiind vorba despre multă voință de a arăta mereu bine, sacrificiu și conștientizarea faptului că sănătatea este importantă.

Loredana Groza a dezvăluit secretul siluetei sale impecabile la cei 53 de ani. Ce aliment nu mai consumă

Loredana Groza are un program foarte încărcat ca artist, dar asta nu o împiedică să meargă regulat la sală, pentru a face sport, sau să respecte un regim alimentar echilibrat. Interpreta a mărturisit că se alimentează și se antrenează asemeni unui sportiv.

ADVERTISEMENT

De ani buni, Loredana Groza nu mai consumă pâine și orice produs pe bază de făină, gluten. A descoperit că aceștia îi sunt factori dăunători siluetei și a transmis tuturor că trebuie să-și cunoască modul cum le funcționează întreg corpul.

”Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru”, a spus Loredana Groza pentru unica.ro

ADVERTISEMENT

Loredana Groza: ”Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese”

Loredana Groza a recunoscut că a făcut și ea cândva excese care i-au adus kilograme în plus, dar le-a pus punct din clipa când și-a dat seama că nu va ajunge bine din cauza lor. Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, a mai spus Loredana Groza.

Dacă nu ar avea un stil de viață sănătos, Loredana Groza crede că nu ar mai putea face față concertelor și tuturor evenimentelor unde este solicitată să cânte. Aici trebuie să fie tot timpul energică, încât să nu dezamăgească publicul.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza: ”Trebuie să îți drămuiești  foarte bine timpul, somnul. Mâncăm mai puțin”

Artista a subliniat și să nu mâncăm în exces, ci mai puțin, pentru a nu ne mai confrunta cu stări de oboseală sau probleme de sănătate. În același timp, a subliniat și faptul că trebuie să punem accent pe somnul nostru, deoarece este un factor principal al stării noastre de bine.

”Atunci când ești tot timpul plecat, pe drumuri, trebuie să ai un regim extrem de disciplinat de viață. Altfel nu ai avea energia să cânți două ore, să îți faci încălzirea, și fizică, dar și vocală.

ADVERTISEMENT

Trebuie să îți drămuiești  foarte bine timpul, somnul, bineînțeles că mâncatul este esențial, pentru că el îți dă energia pe care trebuie să o consumi, și în același timp să nu te încarci prea tare. Mâncăm mai puțin și avem mai multă energie”, a mai detaliat Loredana Groza pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT