Life

Alimentul la care a renunțat total Dana Săvuică. A slăbit un număr de kilograme suficient de mare

Produsul pe care nu-l mai consumă absolut deloc Dana Săvuică. Acest remediu simplu a ajutat-o să dea jos mai multe kilograme.
30.03.2024 | 17:00
Alimentul la care a renuntat total Dana Savuica A slabit un numar de kilograme suficient de mare
Produsul pe care nu-l mai consumă absolut deloc Dana Săvuică. Acest remediu simplu a ajutat-o să dea jos mai multe kilograme. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alimentul la care a renunțat total Diana Săvuică. A slăbit un număr de kilograme suficient de mare. Fostul fotomodel în vârstă de 54 de ani reușește în felul acesta să se mențină în formă maximă fără mari probleme.

Produsul pe care nu-l mai consumă absolut deloc Dana Săvuică. Acest remediu simplu a ajutat-o să dea jos mai multe kilograme

Produsul pe care nu-l mai consumă absolut deloc Dana Săvuică. Acest remediu simplu a ajutat-o să dea jos mai multe kilograme. Frumoasa blondină a ajuns la această concluzie după ce a cerut sfaturile specialiștilor.

ADVERTISEMENT

Și-a făcut o serie de analize și a remarcat că sunt anumite alimente care nu îi fac bine pentru că are colesterolul crescut. Acesta este motivul pentru care a renunțat să mai mănânce paste și produse făinoase.

Cu toate acestea spune că le-a găsit un înlocuitor în dieta Nupo pe care a adoptat-o de ceva vreme. Aceasta îi permite să fie foarte disciplinată și să nu exagereze cu produsele alimentare pe care le consumă. Echilibrul este cheia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta nu mai mănâncă nimic seara pentru a avea o siluetă de invidiat. Mai exact, ultima masă este înainte de ora 19:00. În plus, Dana Săvuică nu consumă dulciuri, precizând că nu este genul de persoană care să se înfometeze.

„Nu știu ce să zic, în afara recomandărilor pe care le-am primit de la doctori, cel mai important este să ne facem analizele. De exemplu, eu am colesterolul puțin crescut și am renunțat la paste, făinoase, înlocuindu-le cu anumite produse din dieta Nupo. 

ADVERTISEMENT

Am acolo produse similare. Încerc să fac o cură cu alimentele care mie îmi fac rău”, a declarat fostul fotomodel în emisiunea Pastila de frumusețe, conform spectacola.ro. Dana Săvuică se simte excelent în prezent.

Dana Săvuică și secretele siluetei perfecte

Dana Săvuică are mai multe secrete când vine vorba de silueta perfectă. Vedeta nu își încarcă niciodată farfuria cu mâncare, ci pune câteva linguri cât să îi satisfacă pofta. Când simte că îi este foame obișnuiește să bea apă.

ADVERTISEMENT

Un medic i-a spus acest truc, care se pare că funcționează foarte bine. În aceeași notă, blondina recunoaște că face și mișcare. Sportul nu lipsește din viața sa, mai ales după ce a suferit o operație de hernie de disc.

Face fizioterapie, kinetoterapie, înot și merge pe bandă. Dana Săvuică spune că adoră plimbările foarte lungi în parc, dorindu-și să fie în formă maximă și să nu aibă o greutate mai mare decât o cere organismul său.

ADVERTISEMENT
Tags: