Life

Alimentul pe care Florin Dumitrescu l-a exclus total din alimentația sa. Este un adevărat inamic pentru sănătate

Florin Dumitrescu nu mai consumă acest aliment de ani buni de zile. Cheful îi sfătuiește pe toți să îl mănânce în cantități cât mai reduse
05.12.2023 | 07:37
Alimentul pe care Florin Dumitrescu la exclus total din alimentatia sa Este un adevarat inamic pentru sanatate
Alimentul care l-a convins pe Florin Dumitrescu să nu îl mai consume niciodată Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu este unul dintre cele mai sonore nume din domeniul culinar din România. De-a lungul timpul, cheful și-a pus amprenta asupra unor preparate delicioase. Fiind prezent de ani buni de zile în acest domeniu, Dumitrescu își permite să vorbească despre mâncare din perspectiva unei persoane avizate.

Florin Dumitrescu este foarte atent la alimentația sa

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați chefi de la noi din țară. Notorietatea lui a căpătat proporții uimitoare de când a fost prezent la emisiunile de cooking de la PRO TV, dar și de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Florin Dumitrescu a reușit să își creeze o comunitate numeroasă de fani. Ori de câte ori are ocazia, acesta împărtășește sfaturi prețioase urmăritorilor lui din domeniul culinar.

În urmă cu ceva timp, invitat în podcastul lui George Buhnici, celebrul chef a vorbit deschis despre alimentație. Evident, din perspectiva unei persoane care a luat contact cu diverse bucătării din România.

ADVERTISEMENT

Dincolo de faptul că Dumitrescu nu are merge niciodată pe recomandarea unui chelner, acesta mai are unele reguli de care nu se abate niciodată. Multe dintre ele au legătură cu alimentația sănătoasă și cu produsele pe care le evită de ani de zile.

Poate că nu multă lume știe, dar Florin Dumitrescu nu mai mânăncă pâine. Ceea ce l-a făcut să renunțe la acest aliment a fost modul lui de preparare, povestit de un prieten brutar.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la Antena 1 are un prieten care i-a povestit procesul de preparare al pâinii. Când a auzit că unul dintre ingrediente a făcut gaură în beton, în propriu, a fost de-a dreptul șocat.

”Un prieten mi-a povestit că își făcuse brutărie, o avea deschisă de foarte mult timp. La un moment dat, i-a curs bidonul de afânător, era un ingredient lichid pe care-l băga în aluatul de pâine și i-a făcut gaură în beton. Ăla a căzut ca picătura chinezească, peste noapte i-a făcut gaură în beton, de 12 centimetri”, a spus cheful în podcastul menționat.

ADVERTISEMENT

Ce se va întâmpla cu cheful după plecarea de la Antena 1

În ultima vreme, numele lui Dumitrescu, dar și al colegilor săi a fost în mijlocul unui scandal de proporții. Plecarea lor de la Antena 1 nu a fost deloc pe placul fanilor și nici al producției.

Trustul a decis să îi dea în judecată pe cei trei chefi, asta după ce i-a acuzat că nu au respectat termenii contractuali. Cei trei au ales să părăsească proiectul cu doar câteva săptămâni înainte de filmarea unui nou sezon.

În piață, au existat zvonuri potrivit cărora cei trei ar fi fost ofertați de cei de la PRO TV. Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu au mai lucrat la PRO TV, ceea ce înseamnă că nu ar fi o schimbare majoră pentru ei.

ADVERTISEMENT