Life

Florin Dumitrescu, planuri mărețe după plecarea de la Chefi la cuțite. Ce vrea să facă alături de foștii colegi

Florin Dumitrescu, idei mărețe după demisia de la Chefi la cuțite. Care sunt proiectele la care se gândește cu foștii jurați.
03.12.2023 | 17:16
Florin Dumitrescu planuri marete dupa plecarea de la Chefi la cutite Ce vrea sa faca alaturi de fostii colegi
Florin Dumitrescu, idei mărețe după demisia de la Chefi la cuțite. Care sunt proiectele la care se gândește cu foștii jurați. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, planuri mărețe după plecarea de la Chefi la cuțite. Ce vrea să facă alături de foștii colegi de la Antena 1. Cunoscutul bucătar a dezvăluit că vrea să petreacă mai mult timp alături de soția și cele două fiice.

Florin Dumitrescu, idei mărețe după demisia de la Chefi la cuțite. Care sunt proiectele la care se gândește cu foștii jurați

Florin Dumitrescu are idei mărețe după demisia de la Chefi la cuțite. Care sunt proiectele la care se gândește cu foștii jurați de la Antena 1. Vedeta susține că plecarea din trust nu a avut legătură cu partea financiară.

ADVERTISEMENT

Oboseala și-a spus cuvântul și a avut nevoie de o pauză mai lungă, în care să stă stea alături de familia sa. Bucătarul nu se gândește să revină pe micile ecrane, ci mai degrabă își va îndrepta atenția spre mediul online.

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online.

ADVERTISEMENT

Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. 

Este nevoie de multă implicare”, a transmis Florin Dumitrescu pe contul de Instagram, scrie click.ro. Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu au făcut nicio declarație concretă despre viitoarele proiecte din domeniul profesional.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu, dedicat evenimentelor private

Florin Dumitrescu vrea să se concentreze în momentul de față pe familie, dar nu va uita de pasiunea sa. Fostul jurat de la Chefi la cuțite a anunțat că acum preferă să gătească pentru diferite cine private și speciale.

Va putea fi văzut în restaurante foarte cunoscute de pe piața românească, dar nu exclude posibilitatea să ajungă și la evenimente mari publice. De asemenea, bucătarul este foarte activ pe social media, unde pozează alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

În plus, Florin Dumitrescu face recomandări de localuri și preparate culinare pe care le savurează. Fostul jurat de la Chefi fără limite le-a sugerat oamenilor să încerce neapărat urechile de porc care sunt foarte delicioase.

ADVERTISEMENT