Life

Alin Chirilă știe cine câștigă Survivor România și cine va fi în marea finală: „O susțin”

Alin Chirilă a spus cine câștigă Survivor România, din punctul său de vedere! Fostul războinic are o teorie interesantă despre marea finală!
27.04.2023 | 18:05
Alin Chirila stie cine castiga Survivor Romania si cine va fi in marea finala O sustin
Alin Chirilă a spus cine câștigă Survivor România. Foto: Captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Alin Chirilă a spus cine câștigă Survivor România din punctul său de vedere! Războinicul o susține pe una dintre fete. Și nu,  nu e vorba despre una dintre războinice!

Alin Chirilă a spus cine câștigă Survivor România. Vrea Ștefania Stănilă, dar crede că o altă fată va lua trofeul

Fostul concurent al reality-show-ului de la PRO TV e de părere că anul acesta vom avea parte o finală formată exclusiv din fete. La rândul său, Alin are o preferată și nu un preferat. Întrebat în cadrul emisiunii lui Măruță de la PRO, Alin Chirilă a spus că persoana care ar merita marele premiu este nimeni alta decât… Ștefania Stănilă!

ADVERTISEMENT

Alin susține că fetele au fost super-smart în acest sezon, că au pus la cale o strategie pentru a se salva cât mai mult, pentru ca finala să fie formată din reprezentantele sexului frumos!

Cu toate că o susține pe Ștefania, Alin Chirilă nu poate spune cu certitudine că ea va fi desemnată și de către telespectatori drept marea câștigătoare. Dacă se raportează la opțiunile publicului, acesta tinde să creadă că mai degrabă Carmen Grebenișan va strânge cele mai multe voturi în marea finală.

ADVERTISEMENT

Alin, despre cine câștigă Survivor: „O susțin pe Ștefania Stănilă, dar cred că va câștiga Carmen Grebenișan”

„Cred că va fi o finală a fetelor. Am văzut că Ștefania a scăzut în ultima perioadă. O susțin pe Ștefania Stănilă să câștige, dar cred că va câștiga Carmen Grebenișan”, a declarat Alin Chirilă în emisiunea „La Măruță”.

„Într-adevăr, strategiile se schimbă de la zi la zi. Când rămăsesem 4 băieți și 6 fete, am crezut că e o strategie între fete să ajungă doar fetele în finală. E posibil și asta. Nu putem să excludem”, a completat Alin Chirilă în aceeași emisiune.

ADVERTISEMENT

Când a venit vorba despre Andreea Moromete, Alin n-a mai vrut să adauge absolut nimic față de tot ce a spus până acum. Subiectul a devenit deja obositor pentru el și destul de iritant.

Alin a comentat și de ce unele dintre fete ajung să îngrașe, după ce s-a zvonit că Alexandra Porkolab ar fi rămas însărcinată. Așa cum se știe, femeile suferă dereglări hormonale după ce ajung în Republica Dominicană. Din lipsă de proteine, pe fondul acestor schimbări în metabolismul lor, multe ajung să se umfle la față și corp.

ADVERTISEMENT

Teoria aceasta a născut, pe de altă parte, niște controverse uriașe, nu departe de ziua de azi! Comunitatea Viperele vesele susține că, de fapt, unii dintre concurenți s-ar îngrășa pentru că ar mânca fast-food, pe ascuns. Ba mai mult, o parte a participanților ar fi recompensați cu mese destul de îmbelșugate pentru circul făcut de dragul audienței.

Acuzații grave pentru PRO TV: Concurenții, momiți cu mâncare dacă se ceartă?

Pe seama acestui subiect exploziv, FANATIK a contactat PRO TV. Postul de pe Pache Protopopescu nu a vrut să comenteze această tevatură iscată pe Instagram.

„Acum, poate înțelegeți și de ce Ada s-a întors de la Survivor cu 7 kilograme în plus. Mai mult decât atât, recompensele pentru fiecare ceartă sunt generoase la Survivor. Vorbim din punct de vedere gastronomic.

Unii concurenți, de regulă faimoși, însă nu doar ei, ci și câțiva războinici, cei preferați de către producători, cum ar fi Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab, sunt recompensați pentru certuri. Aceștia primesc cartofi prăjiți și hamburgeri. Nu lipsește și o gustărică dulce, cum ar fi ciocolata”, transmit Viperele vesele.

ADVERTISEMENT