Life

Alin Oprea și Medana, logodnă surpriză în Milano: „Mi s-a pus un nod în gât și mi-au dat lacrimile”

Aflat în turneu în Italia, Alin Oprea și-a cerut iubita în căsătorie. Medana nu s-a așteptat nicio clipă, iar artistul nu și-a putut stăpâni lacrimile.
05.12.2022 | 18:06
Alin Oprea si Medana logodna surpriza in Milano Mi sa pus un nod in gat si miau dat lacrimile
Alin Oprea și iubita lui, Medana, s-au logodit. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alin Oprea este mai fericit ca niciodată. Artsitul a cerut-o în căsătorie pe Medana, femeia în brațele căreia și-a găsit liniștea după despărțirea de fosta soție.

Alin Oprea și Medana s-au logodit în Italia

După trei ani de relație, Alin Oprea și Medana s-au logodit. Artistul și iubita lui s-au cunoscut după ce el a divorțat de fosta soție, Larisa, și de fiecare dată a spus că ea este cea care l-a motivat să fie cea mai bună versiune a sa, i-a adus liniște și fericire.

ADVERTISEMENT

După mai mult timp în care a purtat cu el inelul, Alin Oprea, aflat în turneu în Milano, și-a luat inima în dinți și a îngenunchiat în fața alesei sale, martori fiindu-le aproape 1000 de oameni și vedete de seamă din România.

„Aseară am simțit că este momentul. Într-un cadru absolut minunat, în Milano. Erau toți colegii mei de scenă de aici din turneu, Ionuț Dolănescu, Vali Vijelie și mulți, mulți alții, într-o sală cu aproape 1000 de persoane, de români veniți să sărbătorească împreună cu noi Ziua României. Am simțit că este energia necesară să fac acest lucru.

ADVERTISEMENT

Mi-am luat inima în dinți și am reușit să creez acest moment, care acum mi se pare extraordinar. A fost un moment unic. Aseară nici măcar nu am înțeles bine ce s-a întâmplat”, a povestit Alin Oprea în emisiunea La Măruță.

„Emoțiile au fost copleșitoare”

Cântărețul se declară complet îndrăgostit de Medana, pe care o răsfață ori de câte ori are ocazia, și nu se teme să spună că a plâns în momentul cererii în căsătorie.

ADVERTISEMENT

„Amândoi așteptam acest moment cu drag. Acest moment era foarte așteptat de către noi toți. Eu am pregătit momentul, dar când a fost să scot inelul și să spun câteva vorbe mi s-a pus un nod în gât și mi-au dat lacrimile.

Chiar dacă știam că voi face lucrul ăsta, emoțiile au fost copleșitoare. Zeci de oameni plângeau la acest moment”, a adăugat artistul.

ADVERTISEMENT

Acum, cei doi îndrăgostiți și-au prelungit șederea în Italia cu câteva zile, pentru a celebra noul și frumosul eveniment din viața lor.

„Rămânem puțin. O să vizităm Domul din Milano. E o biserică cu istorie, un loc special în care să ne reculegem puțin și să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile bune aduse în viața noastră”, a declarat Alin Oprea.

ADVERTISEMENT
Tags: