Life

Alina Bădic anunță noroc mare pentru 3 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi în luna martie

Alina Bădic anunță care sunt cele trei zodii cu mare noroc în tot ce își propun în perioada următoare. Martie e de vis pentru ele!
09.03.2024 | 20:24
Alina Badic anunta noroc mare pentru 3 zodii Vine o perioada neasteptata peste acesti nativi in luna martie
Alina Bădic, vești mari pentru trei zodii. Foto: B1 TV/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Alina Bădic oferă vești extraordinare pentru trei zodii. Următoarea perioadă va fi una plină de lapte și miere pentru ele, cu un noroc pe care nu l-au avut de la începutul anului până acum!

Alina Bădic, previziuni pentru zodii. 3 din 12 au un noroc uriaș

Berbecii au o energie fantastică și construiesc lucruri mărețe. Depinde foarte mult cum se raportează la propria lor muncă de acum înainte. Putem spune că norocul și-l fac cu mâinile lor.

ADVERTISEMENT

Taurii vor fi solicitați într-o manieră complet diferită față de cum s-au obișnuit până acum. Pornesc pe noi drumuri, pe căi atipice și asta le dă un imbold aparte. Au parte de surprize uriașe în perioada următoare.

Gemenii pot trece printr-o transformare profundă doar înțelegând care sunt problemele care le întrerupe traiectoria firească în viață. Trebuie să fie foarte atenți la lucrurile care le creează perturbări în destinul lor.

ADVERTISEMENT

Racii nu trebuie să facă altceva decât să își pună la bătaie dorințele. Nativii de apă se numără printre zodiile norocoase, cele trei, alături de Berbeci, până acum. Orice își pun în cap se poate realiza, așadar!

Balanțele își găsesc echilibrul sufletesc

Alina Bădic, previziuni pentru zodii. Leii nu trec printr-o perioadă tocmai fericită. Realizează că anumite aspecte ale vieții lor au fost eclipsate. Alina Bădic susține că având trei planete în casa morții nu se mai pot juca prea mult cu propria lor soartă.

ADVERTISEMENT

Fecioarele întâmpină opoziții cu Saturn și Neptun. Mercur e într-o poziție importantă și le provoacă. Trebuie să fie atente la vorbe, ce vorbe își aud și mai ales ce spun. Dacă au greșit față de cineva, oricât de mult ar vrea să creadă că nu au făcut-o, vor fi nevoite să recunoască asta.

Balanțele au noroc dacă vorbim despre liniștea pe care o tot căutau de ceva timp. Se așază echilibrul în sufletul lor. Cât despre Scorpioni, se lansează în tot felul de aventuri. Și viața îi provoacă, dar și ei își atrag anumite provocări. Vor să facă lucruri pe care nu le-au mai făcut.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii sunt puși la examen de Univers și trebuie să învețe să fie nobili, să accepte cu mai multă împăciuire provocările destinului. Capricornii simt nevoia să găsească persoana potrivită căreia să i se destănuie, poate acel om care îi poate scoate din confuzia mentală în care se află.

Vărsătorii se pot simți un pic obosiți și au nevoie de baterii încărcate acum mai mult ca oricând. Energia o pot găsi la oamenii cu care intră în contact. Peștii, în schimb, au o linie de destin autentică. Au linie directă cu Divinitatea și asta le dă o stare aparte. Alina Bădic a făcut previziunile despre zodii pentru B1 TV. 

ADVERTISEMENT