Life

Alina Bădic anunță o săptămână plină de provocări pentru 5 zodii. Lecție importantă pentru Fecioare

Alina Bădic prevede o perioadă încărcată pentru 5 semne zodiacale. Morală fundamentală pentru persoanele din zodia Fecioară.
12.11.2023 | 10:16
Alina Badic anunta o saptamana plina de provocari pentru 5 zodii Lectie importanta pentru Fecioare
Alina Bădic prevede o perioadă încărcată pentru 5 semne zodiacale. Morală fundamentală pentru persoanele din zodia Fecioară. Sursa foto: b1tv.ro
ADVERTISEMENT

Alina Bădic anunță o săptămână plină de provocări pentru 5 zodii. Lecție importantă pentru Fecioare. Astrologul a dezvăluit în cadrul emisiunii 360 de grade, de la B1 TV, se întâmplă în intervalul 12 – 18 noiembrie 2023.

Alina Bădic prevede o perioadă încărcată pentru 5 semne zodiacale. Morală fundamentală pentru persoanele din zodia Fecioară

Berbec

Apare o agresivitate în zona relațiilor de la oameni sau situații cărora le-ai acordat mult credit, afecțiune și energie. Ritmul poate fi rupt datorită unor orgolii și momente recalcitrante.

ADVERTISEMENT

Taur

E momentul să faci ceva împotriva firii, să abordezi lucrurile diferit. E nevoie să modifici strategia. Simți că e timpul să faci o schimbare radicală, deși te poate obosi puțin.

Gemeni

Perioada aceasta îți refaci forța vitală, abordezi lucrurile altfel și apare ideea de a te pune la adăpost. Îți faci provizii legat de energie, dar vezi ce mai poți sacrifica pentru ceilalți.

ADVERTISEMENT

Rac

Luna Nouă are o putere imensă, în special pe Casa Iubirii și pe cea a creativității. E un potențial energic, în timp ce Saturn te face să descoperi ceva ce îți face bine spiritual. Îți găsești o preocupare.

Leu

Înțelegi ceva și ești mai greu de surprins pentru că ai niște capacități puternice. Universul pregătește vești bune, un fel de revelație care te face să descoperi ce e bine pentru tine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Anturajul apropiat este cel evidențiat de Luna Nouă zilele astea. Faci o triere legat de amicii care nu sunt tocmai sinceri. Apar surprize mai puțin plăcute de la apropiați.

Balanță

Gestionezi foarte bine axa banilor. Situația materială este analizată în mare profunzime. Te pui în valoare mai mult ca niciodată, apare validarea.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Un mesaj astral vine într-o formulă evidentă. Înțelegi ce ți se transmite, ești mai expresiv și spui lucrurile direct apropiaților. Universul te aduce în fața unor situații mai ieșite din comun.

Săgetător

Răspunsurile vin direct la tine. Luna Nouă este poziționată pe Casa sufletului, a interiorizării. E o perioadă numai bună pentru a te gândi ce se ascunde în spatele măștilor.

Capricorn

Descoperi prieteni cu care vorbești pe aceeași limbă. Înțelegi mesajele Universului, dar apare și o zonă fantomatică. Semnele trebuie trecute neapărat prin filtrul rațiunii.

Vărsător

Perioada asta experimentezi situații adverse. Saturn aduce provocări, însă trebuie să fii puternic pentru a descifra mesajele Universului. Toate problemele pot fi înlocuite prin credință.

Pești

Mesaje karmice, astrale și multă putere. Mare atenție la context dacă vrei să pui ceva în practică. Energia este favorabilă pentru tine datorită lui Neptun care aduce armonie. Spune clar ce îți dorești.

ADVERTISEMENT