Life

Alina Eremia a apărut cu ochiul vânăt pe rețelele sociale. Reacția fanilor: “Sper că nu e adevărat”

Alina Eremia a apărut cu ochiul vânăt pe rețelele sociale. Fanii au reacționat imediat atunci când au văzut imaginea cu artista.
04.10.2022 | 15:28
Alina Eremia a aparut cu ochiul vanat pe retelele sociale Reactia fanilor Sper ca nu e adevarat
Alina Eremia a apărut cu ochiul vânăt pe rețelele sociale. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Eremia a apărut cu ochiul vânăt pe internet, iar urmăritorii s-au speriat după ce au văzut-o într-o asemenea ipostază. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu solista?

Alina Eremia a apărut cu ochiul vânăt pe rețelele sociale

Îndrăgita cântăreață este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează regulat și ține legătura cu cei care o urmăresc. Vedeta împărtășește cu internauții diverse detalii din viața sa, așa cum a făcut și de data aceasta.

ADVERTISEMENT

Alina Eremia a postat o imagine în care are ochiul vânăt. Fanii s-au gândit imediat la ce este mai rău, și anume că vedeta a fost lovită.

Din fericire, nimeni nu are de ce să se îngrijoreze, deoarece este vorba doar despre un machiaj pentru un videoclip cu un subiect extrem de sensibil.

ADVERTISEMENT

În noua sa melodie, jurata de la One True Singer a abordat subiectul violenței domestice. Din acest motiv a apărut cu ochiul vânăt pe rețelele sociale.

Machiajul a fost atât de bine realizat, încât fanii au crezut, în primă fază, că totul a fost real.

ADVERTISEMENT

“Sper că nu e adevărat/ Am crezut pentru o secunda ca te-a lovit cineva, dar după mi-am dat seama ca e makeup/ Sper că este doar un rol într-o piesă./ M-am speriat puțin la început, am crezut că e real.”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

“Rănile se vindecă. Cicatricile rămân. Violența lasă urme.”, este mesajul transmis de piesa și de videoclipul Alinei Eremia.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alina Eremia (@alinaeremia)

Fanii au felicitat-o pentru noua melodie și chiar cu îndemnat-o să mai colaboreze cu Oscar, deoarece piesa este foarte bună.

Alina Eremia s-a bucurat de o vacanță de vis în Barcelona

Spre sfârșitul lunii septembrie, Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, s-au bucurat de o vacanță în Barcelona.

Cei doi s-au bucurat de vremea caldă din Spania, dar și de peisajele de vis din Barcelona, unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa.

Cântăreața a postat mai multe imagini și clipuri video din vacanță. Alina Eremia s-a pozat alături de partenerul ei, dar și singură, în costum de baie.

ADVERTISEMENT
Tags: