News

Alina își plânge cu mare durere în suflet iubitul și copilul de doar 3 ani, ambii înghițiți de apele Mureșului: “Toate lacrimile din lume nu vă pot aduce înapoi”

Alina Luca, supraviețuitoare a accidentului de pe râul Mureș, își plânge iubitul și copilul, care au pierit în urma tragediei.
10.05.2023 | 07:31
Alina isi plange cu mare durere in suflet iubitul si copilul de doar 3 ani ambii inghititi de apele Muresului Toate lacrimile din lume nu va pot aduce inapoi
Copilul și iubitul Alinei Luca sunt printre cei uciși în tragedia de pe râul Mureș Sursa foto: Facebook Alina Luca
ADVERTISEMENT

Viața femeii s-a schimbat în câteva clipe, cât a fost nevoie ca barca în care se afla pe 30 aprilie să se răstoarne în apele Mureșului. Și-a pierdut băiețelul și logodnicul cu care urma să se căsătorească luna viitoare.

Alina își plânge iubitul și copilul înghițiți de apele Mureșului

Tânăra a făcut o nouă postare pe pagina sa de Facebook în care își exprimă durerea fără margini cauzată de dispariția celor mai importante persoane din viața ei, pe care toate lacrimile din lume nu le pot aduce înapoi.

ADVERTISEMENT

”Aş vrea să-ţi spun cât mi-e de dor de tine, dar nu pot, fiindcă nu eşti aici.
Aş vrea să te ţin strâns la piept, dar nu pot, fiindcă nu eşti aici.
Aş vrea să vorbim, dar nu pot, fiindcă nu eşti aici.
Aş vrea să-ţi cer sfatul, dar nu pot, fiindcă nu eşti aici.
Aş vrea să-ţi cumpăr un cadou, dar nu pot, fiindcă nu eşti aici.
Aş avea nevoie de ajutorul tău, dar nu mă poţi ajuta, fiindcă nu eşti aici.
Aş vrea să-ţi aud glasul, să-ţi văd chipul şi să-ţi simt mirosul, dar nu pot, fiindcă nu eşti aici.
Şi nu te-ai dus undeva, nu eşti în vizită la un prieten, nu eşti în concediu sau la cumpărături.
Ai plecat definitiv într-un loc fără de întoarcere, iar eu am rămas tânjind după tine.
Şi nu pot decât să plâng, iar toate lacrimile din lume nu vă pot aduce înapoi”, a scris tânăra îndurerată pe Facebook.

Cinci dintre persoanele din barca răsturnată au murit

Duminică, 30 aprilie, o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în râul Mureş, în judeţul Timiş. Un copil de 3 ani a decedat și patru persoane (doi bărbaţi şi doi copii) au fost date dispărute.

ADVERTISEMENT

”O barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în râul Mureş, duminică seară, iar pompierii au intervenit pentru salvarea acestora. Opt persoane au fost găsite, însă alte patru sunt încă dispărute. Pompierii din Arad au sosit în sprijinul colegilor lor din Timiş”, a informat atunci ISU Arad.

Cei doi bărbaţi daţi dispăruţi au fost găsiţi în apele râului după câteva zile de căutări și identificați, iar cei doi copii din Nădlac sunt căutați în continuare de către pompieri.

ADVERTISEMENT

Alina Luca și Ana, soţia celui de-al doilea bărbat decedat în urma accidentului, sunt surori. Ambele și-au pierdut atât partenerii de viață, cât și copii în tragedia de pe râul Mureș. Nici băiețelul Alinei, nici cei doi copii ai Anei, o fetiță și un băiat. Trupurile copiilor sunt în continuare căutate. Este posibil ca cel al băiatului să fi fost găsit în Ungaria.

“Urmare a schimbului de informaţii şi date cu Punctul de Contact Cenad, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, am fost sesizaţi că în ziua de 8 mai a.c., în jurul orelor 14.00, în râul Mureş, în zona localităţii Mako (Ungaria), a fost găsit trupul neînsufleţit al unei persoane minore, de sex masculin.

ADVERTISEMENT

Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicină legală Szeged, urmând a se desfășura activitățile specifice pentru identificarea acestuia”, a transmis luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

ADVERTISEMENT
Tags: