Life
notix pixel id

Alina Laufer, decizie radicală de când au venit gemenii pe lume. La ce a renunțat blondina

Alina Laufer (39 de ani) și-a îndeplinit una dintre marile dorințe. Fosta soție a lui Jorge s-a mutat mai aproape de oraș, după ce în ultimii ani a locuit în Corbeanca.
21.11.2021 | 17:00
Alina Laufer, decizie radicală de când au venit gemenii pe lume. La ce a renunțat blondina
Alina Laufer, hotărâre pentru binele gemenilor. Ce decizie radicală a luat blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a luat o decizie radicală de când au venit gemenii pe lume. Blondina a renunțat la vila superbă în care stătea din 2016 împreună cu partenerul ei de viață, Ilan Laufer.

Alina Laufer și politicianul au decis de comun acord să plece de la casă pentru a se stabili într-un apartament, deși ar fi avut nevoie de mai mult spațiu.

Alina Laufer, hotărâre pentru binele gemenilor. Ce decizie radicală a luat blondina

„Am scăpat de scările din Corbeanca, nimeni nu mă înțelegea! Zici că mi-am luat viața înapoi, zici că am întinerit 10 ani! Nu am mai stat de ceva timp în București.

ADVERTISEMENT

În 2016 m-am mutat din Corbeanca, în Băneasa, apoi am plecat în America. Acum, după 5 ani m-am mutat la loc în Băneasa și îmi place maxim!

Stăm și ne uităm la trafic, văd podul din balcon, mi se pare atât de mișto. Am adus și câinele aici. Copiilor le place, se acomodează. De aici facem 10 minute până în Herăstrău”, a declarat Alina Laufer pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Alina Laufer, despre motivele mutării în cartierul Băneasa

Un alt motiv pentru care frumoasa blondina a dat casa din Corbeanca pentru un apartament la bloc este și fiica sa cea mare, Karina, din relația cu cântărețul și prezentatorul Jorge.

În felul acesta adolescenta în vârstă de 14 ani va fi mai aproape de școala unde studiază. De asemenea, de când s-au mutat vedeta susține că și gemenii sunt mai cuminți.

ADVERTISEMENT

Din păcate, mutarea vine și cu o mică problemă pentru vedetă, asta pentru că nu mai încape în lift căruciorul celor mici.

„De aceea ne-am și mutat, să fim aproape de un parc, școala Karinei e mai aproape, biroul lui Ilan, la fel.

ADVERTISEMENT

Dintr-o dată și gemenii parcă sunt mai cuminți, au făcut 9 luni, au început să stea în fund. Aseară i-am ținut prima dată pe canapea, sprijiniți, în funduleț, și nu au mai urlat.

Singura problemă e că aici nu îmi încape căruciorul în lift, dar o să găsesc soluții în acest sens”, a mai spus Alina Laufer, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri