Life

Alina Laufer, dezvăluiri despre gemeni după accidentul de mașină: ”Știam că sunt niște supraviețuitori”

Alina Laufer, detalii despre gemenii săi după accidentul rutier. Soția lui Ilan Laufer știa că cei mici sunt puternici.
28.08.2023 | 11:45
Alina Laufer dezvaluiri despre gemeni dupa accidentul de masina Stiam ca sunt niste supravietuitori
Alina Laufer, detalii despre gemenii săi după accidentul rutier. Soția lui Ilan Laufer știa că sunt puternici. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Jorge a făcut o serie de dezvăluiri despre gemeni după accidentul de mașină suferit zilele trecute. Blondina știa că micuții sunt niște supraviețuitori, dar tot nu se aștepta să mai treacă printr-o astfel de încercare.

Alina Laufer, detalii despre gemenii săi după accidentul rutier. Soția lui Ilan Laufer știa că sunt puternici

Alina Laufer a oferit detalii despre gemenii săi după accidentul rutier care a avut loc în Câmpina. Soția lui Ilan Laufer știa că cei doi sunt puternici încă de când i-a adus pe lume. Vedeta este recunoscătoare că s-au ales cu răni minore.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a fost externată din Spitalul Bagdasar Arseni din București, însă nu și-a revenit nici acum din spaima pe care a tras-o. În plus, este mândră că gemenii s-au dovedit a fi extrem de curajoși în această situație.

„Sunt atât de mândră de copiii mei frumoși și curajoși, care au trecut printr-o experiență traumatizantă ca niște eroi! Știam de când i-am născut că sunt niște supraviețuitori, dar nu mă așteptam ca Dumnezeu să-i mai pună la încă o încercare. 

ADVERTISEMENT

Acum suntem bine, ieri am venit acasă de la spital, ei sunt la fel de jucăuși ca înainte, dar noi, părinții lor, încercăm să ne revenim după spaimă și să nu mai retrăim acele momente de coșmar.

Așa a fost să fie, încă un moment în familia noastră care să ne unească și mai mult și să ne facă să-i mulțumim Domnului în fiecare zi că ne ocrotește și că ne iubește atât de mult”, a scris Alina Laufer pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Alina Laufer, mulțumiri pentru personalul medical

Alina Laufer și-a continuat mesajul de pe rețelele de socializare și a transmis mai multe mulțumiri pentru personalul medical, începând de la oamenii de pe ambulanță până la doctorii de la Bagdasar Arseni și Marie Curie.

De asemenea, vedeta nu a uitat nici de medicii de la Spitalul clinic de chirurgie oro-maxilo-facială Rof. dr. Dan Theodorescu, băiețelul său alegându-se cu piramida nazală fracturată din cauza impactului cu un copac de pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Totodată, fosta soție a lui Jorge a ținut să mai spună că este recunoscătoare celor care i-au fost alături ei și familiei sale în aceste momente grele. Alina Laufer a primit numeroase mesaje de susținere de la internauți.

ADVERTISEMENT