Life
notix pixel id

Alina Pușcaș a dat din casă. Cum se înțelege vedeta de la Antena 1 cu soțul după 7 ani de relație

Alina Pușcaș și Mihai Stonescu au sărbătorit recent 7 ani de la începerea poveștii de dragoste, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva!” fiind îndrăgostită lulea de soțul ei.
26.11.2021 | 20:48
Alina Pușcaș a dat din casă. Cum se înțelege vedeta de la Antena 1 cu soțul după 7 ani de relație
Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au sărbătorit 7 ani de relație. Cum se înțeleg cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a dat din casă și a vorbit despre relația amoroasă pe care o are cu tatăl copiilor ei, după o relație care a început în urmă cu mai mulți ani.

Moderatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!” și medicul stomatolog formează o familie completă, cei doi fiind „ocupați” în primii ani să devină părinți.

După 5 ani de relație și venirea pe lume a trei copii, Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu se îndreptau spre altar. Iată că de atunci au mai trecut 2 ani și multe lucruri frumoase.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au sărbătorit 7 ani de relație. Cum se înțeleg cei doi

Alina Pușcaș vorbește foarte frumos despre partenerul ei de viață, care o susține necondiționat în tot ce face. Cunoscuta actriță are parte de bucurie și din partea celor mici.

Respectul, comunicarea și înțelegerea sunt cuvintele cheie după care s-a ghidat prezentatoarea de la Antena 1 în ceea ce privește relația de cuplu, care a ajuns deja la 7 ani.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a comparat primele luni de relație cu momentele pe care le trăiește în prezent, subliniind că acum formează o familie împlinită.

„Mă susține. Îi place foarte mult ceea ce fac. Cred că a fost puțin șocat, nu credea că arăt așa. Eu aș avea tendința să zic că este mai frumos din momentul în care ne-am luat.

ADVERTISEMENT

Deși nu mai suntem doar noi doi, ci o familie. Noi încercăm să dăm un exemplu familiei noastre și copiilor.

Vrem ca ei să crească în afecțiune și dragoste. Să vadă că mami și tati se iubesc”, a spus vedeta într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu

În urmă cu ceva vreme Alina Pușcaș mărturisea cum și-a cunoscut actualul partener de viață. Vedeta i-a fost pacientă medicului stomatolog.

Cei doi s-au cunoscut chiar în cabinetul lui Mihai Stoenescu, renumita prezentatoare de la „Te cunosc de undeva!” precizând că a fost mulțumită de rezultatele obținute.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri