Life

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, partaj complicat. Cum arată vila de 500.000 de euro a familiei. Video

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au de împărțit o avere considerabilă după divorț. Cei doi au pornit pe drumuri separate după un mariaj care a durat circa 12 ani.
03.05.2022 | 13:56
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu partaj complicat Cum arata vila de 500000 de euro a familiei Video
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, divorț dificil. Au de împărțit o casă de jumătate de milion de euro. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și creatorul de modă au ajuns la final de relație. Partenerii de viață sunt pe punctul de a se despărți și de a-și împărți averea considerabilă, în care este inclusă vila din Pipera în valoare de jumătate de milion de euro.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, divorț dificil. Au de împărțit o casă de jumătate de milion de euro

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au parte de un divorț dificil, la mai bine de un an de când au apărut primele zvonuri că nu se mai înțeleg ca familie. Cântăreața a fost dată în judecată de partenerul de viață, care a cerut o ordonanță prezidențială.

ADVERTISEMENT

Potrivit codului de procedură instanța poate lua măsuri provizorii cu privire la stabilirea locuinței copiiilor minori, cât și în ce privește încasarea alocației de stat și locul unde vor sta fetele până la finalizarea procesului.

Între timp blondina și creatorul de modă trebuie să pună la punct și partajul. Cei doi soți au de împărțit o vilă în valoare de 500.000 de euro, construită în cartierul Pipera. Locuința a fost ridicată pe parcursul a trei ani și jumătate.

ADVERTISEMENT

Cuplul avea să se mute în palatul inspirat din arhitectura castelului regal de la Săvârșin în anul 2017, în perioada Crăciunului, după ce anterior Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au locuit într-un apartament din zona Floreasca.

„Ne-am mutat în casa nouă de câteva săptămâni, după trei ani şi jumătate de chin. Soţul meu a fost şef de şantier…Dar am terminat. Am vrut un loc unde să ne creştem fetiţele armonios. E o casă potrivită pentru nevoile noastre, locuim şi cu bunicii.

ADVERTISEMENT

Ne-am mutat şi tot mai avem lucruri de făcut, şi prin casă, şi prin curte. Avem o curte în care eu visez să punem leagăn, lucruri pentru copii… Avem un dressing la comun. Am avut emoţii pentru fetiţe, cum se vor acomoda.

Cu cea mare a fost mai greu. E la vârsta la care are nevoie de repere, de siguranţă. Mi-am dorit să nu sufere. Cea mică, în schimb, n-a simţit deloc schimbarea.

ADVERTISEMENT

Carolinei i-am făcut o poveste, i-am spus că e personajul ei preferat, că este o prinţesă”, povestea îndrăgita cântăreață în urmă cu ceva vreme, notează libertateapentrufemei.ro.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, avere de împărțit după divorț

De asemenea, Alina Sorescu și designerul mai au de împărțit afacerea familiei, pentru care creatorul a mers la Imperiul Leilor unde a primit 2 milioane de euro de la investitori. În plus, cântăreața are și o școală de muzică.

Totodată, la partaj se mai iau în calcul sumele de bani primite de cântăreață din proiectele de televiziune și contractele de imagine, însă cele mai importante sunt cele două fete Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani), care trebuie să rămână cu unul dintre părinți.

Cel mai probabil custodia va fi comună, acesta fiind și motivul pentru care Alexandru Ciucu a cerut o ordonanță prezidențială până la finalizarea procesului de divorț.

ADVERTISEMENT