Life

Alina Sorescu spulberă zvonurile privind emisiunea sa de la TVR: ”E nevoie să fac câteva lămuriri”

Alina Sorescu spulberă toate zvonurile conform cărora ar fi rămas fără emisiunea pe care o prezenta la TVR. Adevărul este cu totul altul, spune vedeta.
24.10.2022 | 15:44
Alina Sorescu spulbera zvonurile privind emisiunea sa de la TVR E nevoie sa fac cateva lamuriri
Alina Sorescu a spus adevărul despre emisiunea sa de la TVR. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu trăiește o perioadă dificilă din viața ei din punct de vedere personal. Pe plan profesional însă, artista se descurcă destul de bine, iar zvonurile apărute nu au nicio legătură cu realitatea, dezvăluie ea.

Alina Sorescu, despre emisiunea pe care o prezenta la TVR

Deși este în plin proces de divorț cu soțul ei, Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a decis să își pună cariera și creșterea fiicelor sale pe primul loc. Totuși, în momentul în care emisiunea pe care o prezenta însă la TVR a dispărut din grila de programe, fanii artistei au înțeles că aceasta ar fi renunțat la colaborarea cu TVR.

ADVERTISEMENT

Realitatea este însă cu totul alta, spune vedeta. Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor apărute în ultima vreme, Alina Sorescu a decis să aducă câteva lămuriri clare.

Artista nu a încheiat, de fapt, colaborarea cu TVR, iar emisiunea pe care o prezenta anterior, ”Vorbește corect”, era doar un proiect care nu îi aparținea în totalitate și nici măcar nu era unul stabil, povestește artista.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Alina Sorescu povestește că pentru ea, muzica este pe primul loc, iar ce a făcut în timpul său liber, cum ar fi colaborarea cu televiziunea, este un lucru făcut cu mare plăcere.

Alina Sorescu va continua să colaboreze cu TVR

”(…) Se denaturează realitatea, așa că e nevoie să fac câteva lămuriri. Sunt din 2002 colaborator al TVR și am răspuns cu mare plăcere, de fiecare dată când am fost solicitată, și când formatul mi s-a potrivit.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă am fost invitată de producătorii emisiunii “Vorbeste corect” (…). A fost ideea producătorilor ca, pe lângă oamenii de specialitate invitați (lingvisti, scriitori etc), să se adreseze și copiilor, considerându-mă potrivită acestui context”, a dezvăluit artista.

În ceea ce privește viitorul Alinei Sorescu pe sticlă, artista spune că deși emisiunea ei a fost scoasă din grilă, în prezent se află în discuții pentru alte ediții speciale de acest tip, evident, tot cu cei de la TVR.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, vedeta dezvăluie că a colaborat mereu bine cu producătorii de pe post și va colabora întotdeauna cu mare plăcere, dacă proiectul i se potrivește.

”Sunt în discuții pentru alte ediții speciale de acest gen, dar și pentru noi proiecte cu TVR”, a mai dezvăluit artista.

ADVERTISEMENT