Sport

All Stars Romania vs Galatarasay Legends! Când va avea loc meciul de gală de pe Cluj Arena. Au fost puse în vânzare biletele

Legendele clubului Galatasaray vin pe Cluj Arena pentru o confruntare cu cei mai buni jucători care au îmbrăcat tricoul naționalei României. Când va avea loc meciul.
20.04.2023 | 15:56
All Stars Romania vs Galatarasay Legends Cand va avea loc meciul de gala de pe Cluj Arena Au fost puse in vanzare biletele
All Stars Romania vs. Galatasaray Legends, capul de afiș la Sports Festival, pe Cluj Arena.
ADVERTISEMENT

All Stars Romania (1995-2023) vs Galatarasaray Legends va avea loc pe Cluj Arena, vineri 2 iunie, în cea de-a doua zi a Sports Festival 2023, cel mai mare eveniment multi-sportiv din România. Gică Hagi și Gheorghe Popescu sunt două dintre fostele glorii care vor evolua în meciul demonstrativ.

All Stars Romania vs Galatasaray Legends, meci prestigios pe Cluj Arena

Biletele pentru meciul de gală au fost puse în vânzare joi, 20 aprilie la ora 14:00 și pot fi achiziționate pe entertix.ro. Meciul demonstrativ nu reprezintă doar o oportunitate pentru a vedea la treabă foști mari fotbaliști, ci constituie un ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia.

ADVERTISEMENT

Încasările pe care Galatasaray, clubul turc de fotbal, le va primi de pe urma participării la evenimentul de la Cluj vor fi donate către organizațiile care se ocupă cu ajutorarea victimelor tragediei. „Este o mare bucurie să îmbrac din nou tricourile ambelor echipe România şi Galatasaray şi să contribui astfel, împreună cu foştii mei colegi, la eforturile de reclădire a Turciei după devastatorul cutremur care pe mine personal m-a marcat profund.

Pasiunea cu care noi, membri ai Generaţiei de Aur, am tratat mereu fotbalul s-a văzut în întreaga noastră carieră, şi pasiunea asta încă e aprinsă, sperăm să fie inspiraţie pentru noile generaţii”, a declarat Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi și Gică Popescu, protagoniști în All Stars Romania vs Galatasaray Legends

Gică Hagi a scris istorie de-a lungul carierei la Galatasaray, prima echipă din Turcia care a pus mâna pe Cupa și Supercupa UEFA în 2000. „Decarul de Aur” al României a marcat 78 de goluri în cele 167 de meciuri pe care le-a adunat în tricoul formației turce.

„Pentru mine este întotdeauna o bucurie să joc fotbal, să fiu în teren alături jucătorii celor două mari echipe, a României şi Galatasaray Istanbul, unde m-am simţit întotdeauna ca acasă, înseamnă un moment cu totul special şi abia aştept să îl împărtăşesc cu fanii fotbalului din România”, a spus și Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Popescu a jucat, de asemenea, pentru Galatasaray. Actualmente președinte la Farul Constanța, Gică Popescu a marcat de 19 ori în cele 119 meciuri jucate pentru liderul din Turcia. Fostul internațional român a fost cel care a executat penalty-ul decisiv în finala cu Arsenal din Cupa UEFA.

Au fost puse în vânzare biletele pentru All Stars Romania – Galatasaray Legends

Sports Festival, cel mai mare festival dedicat sportului din România, a organizat două serii prin care fanii fotbalului își pot achiziționa bilete la meci. Până la data de 15 mai inclusiv, fanii își pot cumpăra bilete la preț redus (early bird). Totodată, copiii pot avea acces gratuit fără bilet, însă trebuie să se afle în compania unui adult.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pentru că evenimentul sportiv va avea loc în apropierea Zilei Copilului, organizatorii au pregătit un Family zone la tribuna 2 din Cluj Arena. Pot fi achiziționate minim 2 bilete și maxim 5 și este obligatoriu să fie măcar un copil cu vârsta sub 18 ani.

PREŢ BILETE All Stars Romania vs. Galatasaray Legends:

  • Peluză: 20 lei (Early Bird), 30 lei (preţ întreg);
  • Tribună 2: 40 lei (Early Bird), 70 lei (preţ întreg);
  • Tribună 1: 60 lei (Early Bird), 90 lei (preţ întreg);
  • Family Zone: 25 lei (Early Bird), 35 lei (preţ întreg).

Tot în cadrul Sports Festival se vor organiza alte două meciuri demonstrative extrem de atrăgătoare. Pe Cluj Arena se vor mai disputa Generaţia de Aur vs. Barca Legends (2018) și World Stars vs. Team Romania (2022), meciul de retragere al lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT