Sport

Aly Abeid a semnat cu CFR. Toate detaliile transferului de la UTA la Cluj. Exclusiv

CFR Cluj a mai dat o lovitură în acest mercato. L-a transferat pe Aly Abeid, fundașul celor de la UTA Arad.
01.02.2024 | 23:24
Aly Abeid a semnat cu CFR Toate detaliile transferului de la UTA la Cluj Exclusiv
Aly Abeid a semnat cu CFR. Toate detaliile transferului de la UTA la Cluj. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a mai bifat un transfer în această iarnă. FANATIK a aflat în exclusivitate că ardelenii au obținut semnătura fundașului Aly Abeid (26 de ani) de la UTA Arad.

Aly Abeid, la CFR Cluj! Toate detaliile transferului de la UTA Arad

Din informațiile obținute în exclusivitate de site-ul nostru, internaționalul din Mauritania a semnat cu ardelenii din postura de jucător liber, având în vedere că, în ianuarie, a intrat în ultimele 6 luni de contract cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Abeid va putea juca în Gruia abia de la vară, dar FANATIK a aflat în exclusivitate că Adrian Mutu îl vrea încă din această iarnă pe fundașul care poate evolua atât ca apărător stânga, cât și ca stoper.

Din informațiile FANATIK, pentru ca Aly Abeid să ajungă încă de pe acum în Gruia, Neluțu Varga este dispus să le ofere celor de la UTA 100.000 de euro sau un jucător la schimb.

ADVERTISEMENT

Ultimul transfer al ardelenilor joacă în România începând cu vara lui 2022, atunci când a ajuns la UTA din postura de jucător liber după despărțirea de Valenciennes. Abeid este al 6-lea transfer făcut de CFR în această iarnă, după Omar El Kaddouri, Alan Aussi, Peter Mamic, Kader Keita și Peter Michael, transferuri anunțate în exclusivitate de FANATIK.

Pentru un post de titular în flancul stâng al apărării lui Adi Mutu, Aly Abeid se va lupta cu căpitanul Mario Camora și cu un alt fotbalist transferat în acest mercato, croatul Peter Mamic.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga i-a aruncat mănușa lui Gigi Becali: „Deja au sula în coaste”

Neluțu Varga vrea să facă tot posibilul să nu rateze titlul de campion în acest sezon. Chiar dacă este la 11 puncte în spatele liderului FCSB, patronul lui CFR Cluj i-a aruncat mănușa lui Gigi Becali, căruia i-a promis că îl va prinde din urmă.

„Să știți că asta e o mare prostie ce o fac ei (n.r. – că FCSB se vede deja campioană). Dar nu comentez eu ce comentează ei. Eu vă spun că atunci când închizi ochii, e cea mai mare greșeală. Pe mine mă bucură chestia asta, pentru că ei dorm pe o ureche.

ADVERTISEMENT

Dar o să vedeți că, atunci când CFR va începe să câștige trei-patru-cinci meciuri și ei se încurcă un singur meci, deja au sula în coaste. În momentul acela, au o problemă”, a declarat Neluțu Varga, pentru PlaySport.

  • 56 de selecții și 3 goluri are Aly Abeid pentru prima reprezentativă a Mauritaniei
  • 350.000 de euro este cota de piață a fundașului, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT