Life

Am aflat cât costă meniul de nuntă al lui Smiley si Gina Pistol. Ce au pregătit invitaților

Smiley și Gina Pistol au ales meniul pentru marele eveniment, iar FANATIK a obținut dezvăluiri exclusive despre prețul plătit de cei doi pentru meniu
23.05.2023 | 12:30
Am aflat cat costa meniul de nunta al lui Smiley si Gina Pistol Ce au pregatit invitatilor
Cat costa meniul de nunta ales de Gina Pistol si Smiley
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol mai au doar câteva zile până la nuntă, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Cei doi vor spune marele ”Da” sâmbătă, 27 mai, iar totul este pus la punct. Discreția a fost cuvântul de ordine în ceea ce îi privește pe cei doi. FANATIK , însă, a aflat detalii exclusive despre câți bani au avut de scos cei doi din buzunar.

Cât costă meniul de fițe de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol au ales să facă nunta într-o locație de vis, la Palatul Snagov. Acolo vor avea parte de liniște și vor fi înconjurați de verdeață și liniște. Exact așa cum au spus mereu că își doresc.

ADVERTISEMENT

Invitațiile pentru eveniment au fost distribuite zilele trecute, tot în secret, din dorința ca evenimentul să rămână unul privat. FANATIK însă a aflat detalii despre meniu, locație și aranjamentele alese de viitorii însurăței.

“Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, a dezvăluit cel care se ocupă de eveniment, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Prețul meniului ales de Smiley și Gina Pistol este 100 de euro

Organizatorul compelxului din Snagov unde Smiley și Gina Pistol își fac nunta a mai dezvăluit că cei doi au fost foarte atenți să îmbine toate gusturile. Astfel, șeful complexului din Snagov a precizat că meniul va avea inclusiv din sarmale.

“Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne.

ADVERTISEMENT

Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”, a mai precizat organizatorul, în exclusivitate pentru FANATIK.

Evident, vorbim, când spunem de 100 de euro, doar de mâncare. Pentru că, pe lângă ce vor pune pe masa invitaților, Gina Pistol și Smiley nu s-au zgârcit deloc. Iar tot ce au făcut a fost pentru a-i răsfăța pe ei care le vor fi alături în cea mai importantă zi din viața lor de cuplu.

ADVERTISEMENT

Organizatorul nunții: “Smiley și Gina Pistol au mers pe simplitate”

Întreaga nuntă va avea un decor simplu și elegant totodată, fără aspecte pompoase. Locația a fost aleasă cu scopul de a introduce persoanele prezente într-o stare de relaxare. Gina Pistol și Smiley și-au dorit ca totul să fie clasic.

“Au mers pe simplu, clasic, dar de efect. Mesele vor fi alb cu crem și aranjamente florale. Aranjamentele florale vor veni din altă parte. Candy-barul va fi venit din afară, iar băuturile la fel”, a mai spus el, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Ce tradiție nu vor respecta la nuntă Smiley și Gina Pistol

Gina Pistol a declarat că va avea două ținute la nunta cu Smiley. Aceasta se va schimba după cununie, iar la petrecere va purta o rochie care dezvăluie mai multă piele. Bineînțeles viitorul soț nu a văzut niciuna dintre aceste ținute, așa că surpriza va fi cu atât mai mare.

În plus, prezentatoarea tv va avea și pentru invitați o surpriză. Aceasta va cânta una dintre melodiile sale preferate la nuntă alături de Smiley.

Gina Pistol susține că, deși este destul de tradiționalistă, nu va respecta sub nicio formă un obicei. Mai exact, frumoasa prezentatoate tv nu vrea să fie ”furată” de la nuntă. Motivul este simplu și de înțeles. Blondina nu își dorește să piardă niciun moment din marele eveniment care va avea loc sâmbăta aceasta.

ADVERTISEMENT