Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Am avut două întâlniri”. Afaceristul cu avere de 60 de milioane de euro, negocieri pentru preluarea lui Dinamo! Video exclusiv

În plină luptă pentru promovarea în SuperLiga, Dinamo ar putea avea un nou investitor. Andrei Nicolescu a făcut un anunț optimist pentru suporterii „câinilor roșii”.
12.05.2023 | 12:20
Am avut doua intalniri Afaceristul cu avere de 60 de milioane de euro negocieri pentru preluarea lui Dinamo Video exclusiv
„Am avut două întâlniri”. Afaceristul cu avere de 60 de milioane de euro, negocieri pentru preluarea lui Dinamo! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce Dinamo a stricat sărbătoarea Oțelului și a învins-o cu 2-0, Andrei Nicolescu a intrevenit telefonic în cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Președintele clublui din Ștefan cel Mare a dezvăluit că roș-albii ar putea avea un nou acționar.

Dinamo ar putea avea un nou acționar. Cum au decurs negocierile cu Simion Apreutese

Dinamo primește tot mai multe vești bune. După ce a rămas în cursa pentru promovarea directă în SuperLiga în urma victoriei de la Galați, scor 2-0, cu Oțelul, echipa lui Ovidiu Burcă ar putea avea parte de o infuzie puternică de capital.

ADVERTISEMENT

Președintele clubului, Andrei Nicolescu, a făcut un anunț îmbucurător pentru fanii lui Dinamo. În Ștefan cel Mare se negociază pentru găsirea unui noi acționar și a dezvăluit cum au decurs discuțiile cu Simion Apreutese, omul care a vrut să cumpere și FCSB.

(n.r. – sunt reale discuțiile cu domnul Apreutese?) Nu știu ce își dorește domnul Apreutese. Ce pot spune eu e că am avut două întâlniri cu dânsul, iar lucrurile nu au mers mai departe și atât. (n.r. – e subiect închis?) Se pare că da, e subiect închis la acest moment.

ADVERTISEMENT

(n.r. – vreo fostă glorie și-a exprimat intenția de a intra în acest acționariat?) Concret nu, dar l-am auzit la dumneavoastră pe domnul Andone că s-a gândit cumva ca la anul să vină alături de acționarii care vor fi anul viitor și deja am făcut o glumă pe tema asta, la anul va fi mai scump.

Noi am declarat că suntem deschiși să discutăm cu toată lumea, cu oricine și să arătăm principiile noastre și să arătăm că putem avea un dialog cu oricine vrea chestia asta.

ADVERTISEMENT

(n.r. – deci nu aveți o problemă să vină Andone) Asta ține de dânsul, nu de noi. Și de niște reguli care sunt deja setate, dânsul trebuie să și le însușească.

(n.r. – Andone a fost critic, a spus cum să conducă Voicu și Nicolescu pe banii noștri?) E foarte corect. Fiecare om are dreptul la o opinie. E normal ca dânsul să aibă niște principii, să se ghideze pe niște valori și să nu reprezentăm noi încredere pentru dânsul la momentul acesta”, a declarat Andrei Nicolescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Andrei Nicolescu, în război cu CSA Steaua

Pe plan sportiv, Dinamo încă speră la promovarea directă în primul eșalon. Până acolo, „câinii” mai au drum de parcurs. Îi așteaptă derby-ul cu CSA Steaua, programat luni, 15 mai, pe Național Arena. Înaintea partidei, președintele roș-albilor a acuzat că rivalii „militari” nu își apără corect șansele în play-off.

„Noi am avut un play-off trunchiat. CSA joacă cu o anumită intensitate niște meciuri și cu altă intensitate alte meciuri. Am spus că pentru noi acea discuție despre legea modificată ar fi bun, pentru că Steaua ar juca cu aceeași intensitate toate meciurile.

Din păcate, noi am jucat într-un play-off oarecum trunchiat. Se știe clar că Steaua își dă ultima suflare cu noi pe teren. Nu știu ce o să urmeze, din păcate, o echipă a denaturat un pic competiția în acest play-off”, a spus Andrei Nicolescu, după Oțelul – Dinamo 0-2.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT