Sport

„Am cerut voie de la soție și nu mă ceartă. Nu am depășit limita de bani” Dan Șucu trasează granița dintre Rapid și familie

Dan Șucu a trasat limita între Rapid București și familie. Acționarul din Giulești susține că orice venit dintr-un transfer va fi investit înapoi în club.
17.03.2024 | 11:29
Am cerut voie de la sotie si nu ma cearta Nu am depasit limita de bani Dan Sucu traseaza granita dintre Rapid si familie
„Am cerut voie de la soție și nu mă ceartă. Nu am depășit limita de bani” Dan Șucu trasează limita dintre Rapid și familie. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Acționarul majoritar pune o barieră între ceea ce înseamnă Rapid București și familie și mărturisește că nu are de gând să plece cu banii acasă. Dan Șucu a mărturisit că nu și-a depășit încă limita stabilită cu soția la „Suflet de rapidist”.

Dan Șucu trasează limita dintre Rapid și familie: „Am cerut voie de la soție și nu mă ceartă”

Invitatul lui Robert Niță la „Suflet de rapidist” a fost Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid București. Omul de afaceri a dezvăluit ce șanse sunt să se bage în politică, dar și ce limită și-a trasat între clubul de sub Podul Grant și familie.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu a dezvăluit că nu are în gând să plece cu banii acasă, indiferent de suma de transfer încasată din urma vânzării unui fotbalist. Acționarul de la Rapid București spune că are o înțelegere încheiată cu soția lui.

„Ceea ce este important pentru rapidiști este să înțeleagă că dacă există o profitabilitate în urma unui transfer va fi folosită tot în folosul Rapidului, pentru a căuta și a aduce jucători foarte buni. Nu plec cu bani acasă, mă descurc.

ADVERTISEMENT

I-am cerut voie soției și nu mă ceartă. Nu am depășit încă limita”, a spus Dan Șucu la „Suflet de rapidist”, emisiune în direct de la ora 11:30, doar pe FANATIK.RO, în fiecare zi de marți a săptămânii.

Dan Șucu, despre decizia de a juca pe Arena Națională cu FCSB: „Este o anomalie”

Dan Șucu a explicat de ce a ales ca derby-ul Rapid – FCSB să se joace în „casa adversaruluI”: Arena Națională. Patronul giuleștenilor și-a dorit un stadion cu o capitate mare, dar și o demonstrație de forță împotriva rivalilor. Și i-a ieșit, după ce Rapid s-a impus cu 4-0 în fața FCSB.

ADVERTISEMENT

“În primul rând este o anomalie. În primul rând, aceea nu este casa adversarului. Este Stadionul Naţional, în principal, al naţionalei României şi în mod tradiţional se desfăşoară derby-urile României. Mi se pare normal. Pentru un derby îţi trebuie un stadion care să fie pregătit pentru derby-ul respectiv.

Dacă există posibilitatea ca 50.000 de oameni şi 5-10.000 de copii să vină să vadă meciul, mi se pare fără sens ca noi să eludăm această posibilitate. Ştii cum e? Pe lumea asta dacă vrei să mulţumeşti pe toată lumea, reuşeşti cu brio să nu mulţumeşti pe nimeni. Şi atunci, indubitabil, locul în care ar trebui să se desfăşoare derby-urile României ar fi pe un stadion echipat cu aşa ceva.

ADVERTISEMENT

Şi singurul stadion echipat cu aşa ceva este Stadionul Naţional. În mod normal, Dinamo ar trebui să joace meciurile pe stadionul Dinamo, Rapid pe stadionul Giuleşti, Steaua sau FCSB pe stadionu propriu şi aşa mai departe. Iar derby-urile ar trebui să fie pe Stadionul Naţional, care este un stadion neutru. Noi aşa-l vedem. Nu e stadionul cuiva, e un stadion neutru. Până una alta, Doamne ajută!, ne-a priit acolo”, a mai spus Șucu.

“REFUZATI 5 MILIOANE pe Rrahmani?” Ce spune Dan Sucu despre PLECAREA GOLGHETERULUI Rapidului

ADVERTISEMENT