Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Am crezut că nu văd bine. Asta faci când ai amical cu Filiași”. Ivailo Petev, făcut pachet după Craiova – FCSB 0-3

Ivailo Petev, desființat la Fanatik SuperLiga după rușinea cu FCSB. Vivi Răchită a dat cu el de pământ. Mihai Stoichiță și Adi Ilie, analiză profesionistă.
29.01.2024 | 17:29
Am crezut ca nu vad bine Asta faci cand ai amical cu Filiasi Ivailo Petev facut pachet dupa Craiova  FCSB 03
Ivailo Petev a greșit total abordarea partidei cu FCSB. Erorile antrenorului, analizate la Fanatik SuperLiga. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ivailo Petev a fost pus la zid de toată lumea după Universitatea Craiova – FCSB 0-3. Greșelile antrenorului bulgar, analizate la sânge la FANATIK SUPERLIGA.

Ivailo Petev, făcut praf: „Nu poți să joci fotbal în situația asta tactic cu Steaua”

Adrian Ilie a fost primul care a spus lucrurilor pe nume și a deschis subiectul: „Ei au dorință, vor să joace, pentru că așa sunt învățați, dar nu poți să joci fotbal în situația asta tactic cu Steaua. Poți să joci cu altă echipă. Poate cu Iașiul, dar așa nu. FCSB vine și joacă. Atitudinea celor de la Universitatea Craiova a fost foarte bună”. 

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a venit cu un punct de vedere puțin diferit: „Nu sunt avocatul lui Petev, dar el și tactic a încercat orice. Ce făceai dacă la început îți dădea Steaua vreo 5? Pentru mine, singura întrebare a fost: Mă, benzile care sunt la Steaua, sunt cele mai puternice atuuri… Nu mai spun nimic de calitatea fundașilor centrali. 

„Cobra” a plusat: „Nu poți 90 de minute să încerci să schimbi formulele așa la… Nea Mihai, dacă joci așa de descoperit, poți să joci cu oricine acolo”.

ADVERTISEMENT

Ivailo Petev, distrus de Vivi Răchită: „Când am văzut componența echipei am zis că nu văd bine”

Vivi Răchită a fost de departe cel mai critic cu tehnicianul Universității Craiova: „Dar cum ai început. Eu când am văzut componența echipei am crezut că nu văd bine. Intri într-un meci cu Steaua, cu un sistem pe care nu l-ai lucrat. 

Joci un amical cu Filiași și încerci sistemul cu trei fundași centrali că poate îți iese. Zajkov și Badelj n-au mai jucat de câteva luni. Îi bagi direct titulari cu Steaua, care are o echipă cu trei atacanți foarte, foarte rapizi?

ADVERTISEMENT

Tu nu analizezi echipa adversă. Nu vezi că joacă cu un singur atacant? De ce joci cu trei fundași centrali. Ai un singur jucător în lot care îl poate anihila pe Olaru. Este Mateiu. Îl ții pe bancă. Joci cu Căpățînă mijlocaș central, care n-a mai jucat acolo de când era la Voluntari. Jucătorii Craiovei erau dezorientați. Nu faci să faci experimente”.

Vivi Răchită: „Nu poți să joci într-un asemenea sistem”

Adi Ilie consideră că Universitatea Craiova a greșit total abordarea partidei: „Te expui cu FCSB-ul când ăștia zburdă. Le-a dat Gigi cu praf de zburat. Erau în spatele lor la fiecare fază”. 

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a detaliat și exemplificat în continuare: „N-ai cum. Un sistem ca să-l joci trebuie antrenat. Eu nu cred că acest sistem 5-2-3-1… Nici ei, jucătorii, n-au știut. Jucau Mitriță, Cîmpanu vârf cu Baiaram în spatele lor. N-aveau nicio legătură.

Steaua joacă cu cei doi mijlocași centrali, cu Olaru care joacă foarte bine în spatele lor și are libertate. Apoi benzile. N-au avut deloc jucători de dublaj. Joci cu Zajkov și Badelj, care vin după 4-5 luni de pauză.

Nu poți să joci într-un asemenea sistem contra Stelei. Nu vezi ce se întâmplă. Aseară am văzut ADN-ul Stelei. Și poate să spună oricine. Aseară am văzut Steaua. Deși e se spune FCSB, a fost Steaua. Faptul că s-a dus pe un teren cu ostilitate și a subordonat Craiova”. 

Ivailo Petev, făcut una cu pământul de Vivi Răchită

ADVERTISEMENT