Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Am fost îngrijorat la pauză”. Ce spune Cristi Balaj despre prima victorie a lui Mutu și despre Deac

Cristi Balaj a trăit la intensitate maximă meciul cu Voluntariul. A stat cu sufletul la gură după prima repriză. Concluzii după debutul lui Mutu.
30.01.2024 | 16:00
Am fost ingrijorat la pauza Ce spune Cristi Balaj despre prima victorie a lui Mutu si despre Deac
Cristi Balaj a comentat prima victorie a lui Adrian Mutu pe banca CFR-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a recunoscut că jocul echipei din prima repriză a lăsat de dorit. Președintele lui CFR Cluj a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre revenirea de senzație a lui Deac, sub bacheta lui Adrian Mutu.

Cristi Balaj, concluzii la rece după debutul lui Mutu și revenirea lui Ciprian Deac: „M-a încântat jocul din repriza a doua”

Horia Ivanovici a vorbit despre Ciprian Deac, care a reușit trei pase decisive cu FC Voluntari: „Tot timpul Gigi Becali spunea Deac, Deac, Deac. Aoleu, de ce nu l-am luat pe Deac. Uite că Deac acum pare că începe să își revină. Este jucătorul pe care Gigi Becali nu-l vrea în formă. 

ADVERTISEMENT

Asta spunea mereu în emisiuni: Domne, dacă nu era Deac nu lua CFR-ul niciun titlu. Am vrut și noi să-l luăm. Mă rog, nu l-am mai luat că m-au sfătuit x, y. Deci Deac, sperietoarea pentru Gigi Becali s-a întors”.

Cristi Balaj a avut de plătit o poliță după victoria cu 4-1 împotriva Voluntariului: „Apropo de ironiile celor care au reacționat când au auzit că i-am prelungit contractul lui Deac și Camora. Echipa. Mutu, care a reușit să creeze acest suflu nou”.

ADVERTISEMENT

Oficialul CFR-ului are însă un mesaj clar pentru jucători: „Aveam nevoie de un șoc, s-a întâmplat, dar această victorie nu înseamnă nimic dacă nu legăm cu victorii și în următoarele partide. Avem Petrolul în deplasare și apoi acasă cu Rapidul”.

Președintele ardelenilor a trecut prin toate stările la meciul cu ilfovenii: „Am fost îngrijorat la pauză. V-am spus acest lucru și m-a încântat jocul din repriza a doua. Pentru că încet-încet am regăsit acea echipă pe care împreună cu colegii mei am construit-o”.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj e mulțumit de lotul lui CFR Cluj: „Avem soluții”

Cristi Balaj se bucură mult pentru acest rezultat: „Și mă bucur că avem soluții pe banca tehnică. Îmi pare rău că nu a jucat Avounou, dar sunt sigur că îi va veni rândul. În rest felicit jucătorii, staff-ul tehnic și pe Adi Mutu în mod special. Mă bucur pentru el că a debutat cu o victorie”.

Ardelenii au avut însă un adversar în plus la meciul cu Voluntari: „Terenul suferă la Cluj. A fost foarte, foarte rece în această iarnă. Terenul de antrenament este înghețat și am făcut antrenamente pe terenul de joc. S-a degradat și asta a pus amprentă pe joc. Un teren de calitate ajută la spectacolul fotbalistic”.

ADVERTISEMENT

Balaj a remarcat doi jucători: „Și El Kaddouri când a intrat am înțeles de ce a evoluat la acest nivel și la ce echipe importante. Plus altruismul lui Deac”. 

Horia Ivanovici în schimb a fost impresionat de atacanții CFR-ului: „Mie mi-a plăcut mult golul lui Bîrligea. O execuție de mare rafinament pentru cine înțelege fotbalul”. 

Cristi Balaj, declarații după debutul lui Mutu și revenirea de senzație a lui Deac

ADVERTISEMENT