Life

“Am stricat prietenia cu Alexandru”. Adela Popescu a împărtășit vestea cu toată lumea

Adela Popescu, lăsată fără cuvinte de către fiul ei cel mare, Alexandru. Băiețelul de 6 ani a pus-o în dificultate pe vedetă.
18.04.2024 | 13:59
Am stricat prietenia cu Alexandru Adela Popescu a impartasit vestea cu toata lumea
Adela Popescu a fost lăsată fără cuvinte de către fiul ei, Alexandru. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu este o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Soția lui Radu Vâlcan nu are doar o carieră de succes, ci și o familie frumoasă. Zi de zi, vedeta se ocupă de cei trei copii ai săi și există momente în care unele întrebări din partea lor o lasă mască.

Adela Popescu, subiect interesant de discuție cu fiul ei, Alexandru

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o familie superbă și numeroasă. Cei trei copii ai cuplului, Alexandru, Andrei și Adrian sunt centrul universului lor și tot ei sunt cei care le fac zilele mai fericite.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că sunt persoane publice, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au găsit mereu timp pentru copii. Cei mici sunt educați și sunt formați de părinți, iar asta joacă un rol important în evoluția lor.

Copiii Adelei sunt la vârsta la care au fel de fel de curiozități și vor să discute despre diverse subiecte. Unul dintre el a uimit-o până și pe Adela Popescu, care a decis să povestească totul fanilor lor.

ADVERTISEMENT

Vedeta a discutat recent cu Alexandru și au ajuns la unele subiecte la care nu se aștepta. Pusă în fața faptului împlinit, soția lui Radu Vâlcan nu a avut decât să continue discuția cu Alexandru.

La 6 ani, fiul Adelei Popescu vrea să își facă ziua de naștere în Japonia

Adela Popescu și Radu Vâlcan au călătorit mereu alături de copiii lor, chiar dacă aceștia aveau vârste fragede. Micuții au văzut multe destinații uimitoare și nu este de mirare că au înrădăcinat spiritul călătoriilor.

ADVERTISEMENT

Tocmai pentru că s-a învățat să meargă în vacanțe departe de casă, Alexandru, fiul Adelei Popescu a venit cu o dorință inedită către ea. Și anume, i-a comunicat direct unde ar vrea să își facă ziua de naștere.

Micuțul în vârstă de 6 ani nu își dorește o petrecere tipică de copii. Acesta vrea să se sărbătorească tocmai în Japonia, unde să își cheme toți colegii. În fața unei asemenea dorințe, Adela Popescu nu a avut replică.

ADVERTISEMENT

Pentru că are o relație specială cu urmăritorii ei, Adela Popescu a decis să le povestească și lor prin ce a trecut. Cu simțul umorului caracteristic, vedeta a afirmat că a stricat prietenia cu fiul ei.

”’Mi-ai stricat cel mai frumos vis al meu. Voiam și eu să îmi fac ziua de naștere cu toți colegii mei în Japonia.’ Ce mamă rea.”, a postat Adela Popescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT