Life

Amalia Bellantoni e acuzată că maltratează animale! Vedeta Tv: ”Am fost la Poliție”

Vedetă TV, Amalia Bellantoni, e acuzată că adoptă animale, apoi le maltratează. Cum se apără? Susține că totul e o campanie de șantaj.
23.03.2023 | 16:45
Acuzată ca maltratează animale, Amalia Bellantoni susține că este victima unei campanii de defăimare. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Amalia Bellantoni, vedeta Tv care face fururi cu intervențiile ei de pe micul ecran, se află în mijlocul unui scandal de proporții. Vedeta a fost acuzată public, prin intermediul rețelelor sociale că adoptă animale, pe care le maltratează. În exclusivitate pentru FANATIK, a lămurit situația și a afirmat că este victima unei campanii de defăimare.

Amalia Bellantoni, acuzată că maltratează animale. Vedeta TV dă replica: campanie de șantaj

De curând, în mediul online s-a viralizat o postare prin care Amalia Bellantoni este acuzată că maltratează animalele pe care le ia în adopție. Vedeta TV de care vecinii spuneau în trecut că nu ar avea un comportament corect față de necuvântătoarele din ferma sa, este pusă din nou la încercare.

ADVERTISEMENT

Conform textului viralizat pe Facebook, Amalia Bellantoni ar fi cerut să adopte căței pentru a primi cadouri, dar că ulterior i-ar fi lăsat pe câmp sau chiar își lasă angajații să le lovească. „Amalia Bellantoni, gazda emisiunii La Famiglia. Cu spate tare, că doar soțul e cu multe relații. Au fermă, adăpost de animale. Dar știți ce se ascunde în spatele imaginii de om public, vedetă la Antena Stars TV? O bestie de om! O bestie care adoptă animale, lasă angajații să le bată, probabil ce au văzut în comportamentul ei și apoi îi abandonează.

Faptul că e o persoană publică nu o face să fie și o persoană bună și asta se dovedește prin mizeriile pe care le face, prin modul în care chinuie animalele (cățel intrat in adăpost sănătos, acum pe câmp, abandonat, cu piciorul rupt) și își bate joc de oameni. Îi face să aibă încredere să ii ofere animale în adopție.

ADVERTISEMENT

Primește donații și cadouri de la cei ce au dus animale la ea, fără ca ea să spună că animalul nu mai e la ea, ci abandonat undeva prin București”, este o parte din textul publicat de o femeie pe Facebook.

Cum răspunde Amalia Bellantoni acuzațiilor care i se aduc: „Chiar astăzi am fost la Poliție”

Contactată de FANATIK, Amalia Bellantoni a lămurit toata situația. Vedeta TV a afirmat că este șantajată și amenințată de un grup infracțional. În acest sens, deja a luat măsurile legale și a depus plângere penală la Poliție și Procuratură.

ADVERTISEMENT

„Chiar astăzi am fost la Poliție și am depus plângere împotriva tuturor persoanelor care sunt prezente în această postare, pentru defăimare, pentru hărțuire, pentru șantaj pentru obținerea de bunuri pentru ei. Persoanele acestea mi-au trimis nenumărate mesaje în obținerea de foloase proprii.

Au sărit gardul de mai multe ori pe proprietatea mea. Tot aceste persoane m-au amenințat că dacă nu fac ce doresc dumnealor, vor face review-uri negative pe pagina restaurantului unde eu sunt manager. De asemenea, aceste persoane au făcut review-uri negative pe pagina fermei. Tot aceste persoane fac numeroase raiduri în jur proprietății mele. Domnii mi-au violat dreptul de proprietate, la viața privată.

ADVERTISEMENT

Ulterior, pătrunderii lor prin efracție au luat înregistrări video și fotografii, fără acordul meu, pe care ulterior le-au publicat pe diverse pagini în mediul online. Am încercat să evit toate aceste discuții, i-am somat înainte. Sunt o familie care formează un grup infracțional organizat. Au început o campanie de denigrare împotriva. Am făcut plângere la Poliție și la Procuratură”, ne-a dezvăluit Amalia Bellantoni.

Amalia Bellantoni: „În momentul de față, nu pot ieși de pe proprietatea mea”

Amalia Bellantoni, vedeta show-ului La Famiglia de pe Antena Stars, a adăugat că, cei care au pornit campania de denigrare împotriva sa nu s-au oprit după ce i-a anunțat că merge la Poliție. Din contră, atacurile asupra sa ar fi continuat.

Amalia Bellantoni ne-a dezvăluit că, în acest moment, se teme să iasă din curtea proprietății sale. Conform vedetei Antena Stars, familia care o șantajează îi supraveghează proprietatea. Din punctul său de vedere, are de a face cu un atac premeditat.

„S-au asociat cu o altă doamnă care mi-a scris un mesaj, dacă sunt dispusă să negociez cu ei retragerea plângerilor. Am fost contactată în mediul online cu nenumărate apeluri și mesaje de rugăminte și de ajutor disperat din partea acestor persoane. Consider că este o înscenare pregătită cu mare amănunțire. Efectiv, au acționat sistematic.

Eu, în momentul de față, nu pot ieși de pe proprietatea mea,. Pentru că dumnealor dau raiduri. Mă amenință în continuare, prin telefoane, cu acea campanie de defăimare. Este o campanie de șantajare, defăimare și calomnie care sunt pedepsite foarte grav, cu închisoare. Se vor lua măsurile legale”, a spus Amalia Bellantoni, în exclusivitate pentru FANATIK.

Ce s-a întâmplat cu animalele pe care Amalia Bellantoni este acuzată că le-a maltrata. Vedeta TV, replică dură: „Mi-au mușcat fiul”

Amalia Bellantoni ne-a mărturisit că nu le cunoștea dinainte pe persoanele care o șantajează. Vedeta TV susține că aceștia au contactat-o pentru a adăposti pe o perioadă limitată câțiva câini fără stăpân.

Lucrurile ar fi luat o întorsătură cutremurătoare pentru protagonista show-ului La Famiglia. Nu doar că animalele pe care le avea deja la fermă i-ar fi fost ucise, dar câinii cu pricina i-ar fi agresat propriul copil, precum și un angajat.

„Ei mi-au cerut ajutorul pentru o perioadă, cu găzduirea acestor animăluțe. De care spuneau că vor avea grijă, ceea ce nu s-a întâmplat. Pentru că doamna, la prima întâlnire pe care a făcut-o aici când a venit, a dat drumul acelor animale, acelor câini pe care-i aduseseră de la niște hingheri.

Animale care mi-au ucis animăluțele mele, mielușei, capre, purceluși, puișori de găină. Mi-au agresat și adus într-un stadiu destul de critic câinii pe care eu îi am, niște labradori care nu sunt, în niciun caz, agresivi.

Mai mult, mi-au mușcat și fiul și au mușcat și pe unul dintre băieții pe care noi îi avem aici. Ca și în cazul calului troian, ne-au introdus pe proprietate animale și pentru a scăpa de ele au vrut să negociem.

Noi am investit într-un sistem de supraveghere pentru că domnii săreau garduri ca la ei acasă. Ce s-a întâmplat cu aceste animale nu știu să vă zic, pentru că eu nu ies de pe proprietatea mea”, ne-a spus Amalia Bellantoni.

ADVERTISEMENT