Life

Amalia Bellantoni, întâmpinată cu proteste în prima zi de școală. S-a dus să predea franceza, dar părinții nu o vor: „A luat 5,2 la examen”

În timp ce alte profesoare sunt întâmpinate cu flori, Amalia Bellantoni a fost așteptată de protestatari la școala unde s-a dus să predea.
12.09.2023 | 22:37
Amalia Bellantoni intampinata cu proteste in prima zi de scoala Sa dus sa predea franceza dar parintii nu o vor A luat 52 la examen
Amalia Bellantoni, întâmpinată cu scandal de părinții de la școala din Belciugatele. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Amalia Bellantoni s-a trezit în mijlocul unui scandal după ce s-a dus să predea franceza la școala din Belciugatele. Părinții sunt nemulțumiți de nota mică pe care vedeta a obținut-o la examen și sunt de părere că nu-i poate învăța pe elevi ceva ce ea nu știe.

Amalia Bellantoni, în scandal cu părinții de la școala din Belciugatele

Începutul de an școlar nu a fost de bun augur pentru Amalia Bellantoni. În timp ce în mod normal cadrele didactice sunt întâmpinate cu căldură, dor și flori de părinți și elevi, fosta conncurentă de la Chefi la cuțite s-a trezit în mijlocul unui scandal uriaș.

ADVERTISEMENT

Vedeta, care este și antreprenor, a activat până în anul 2019 ca stewardesă, iar ulterior a apărut la diferite emisiuni televizate, intrând astfel în atenția publicului. Dar începând de toamna aceasta, Amalia Bellantoni și-a dorit să facă parte din sistemul de învățământ românesc.

A obținut un post de profesoară de franceză la Școala Belciugatele, însă părinții sunt nemulțumiți și nu o vor la catedră. Aceștia au organizat un adevărat protest în fața instituției, iar Amalia Bellantoni a fost nevoită să cheme Poliția.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, a susținut că autoritățile nu vor să o ajute și a intrat în direct la România TV pentru a se plânge de situația în care a ajuns. „Sunt instigatori la școala din Belciugatele! Mă simt în pericol. Sunt aici niște persoane pe care domnul șef de post nu dorește să le identifice.

Nu dorește să intervină. În momentul de față, domnul șef de post se uită la noi cum sunt agresată și nimeni nu intervine. Vă rog frumos să trimiteți un echipaj de poliție!”, a spus Amalia Bellantoni.

ADVERTISEMENT

Nemulțumirea părinților: „A luat 5,2 la examen”

Chiar în timp ce era la televizor, o mămică nemulțumită s-a apropiat de Amalia Bellantoni și a explicat care sunt motivele pentru care oamenii nu și-o doresc pe vedetă la catedră. Aceștia sunt de părere că nota obținută la examen demonstrează că nu-i poate învăța, de fapt, pe copii franceza.

„Nu o vrem în școală! A luat 5,2 la examen! N-o să reziste mult aici! Cu nota asta? Dânsa nu știe să predea!”, a spus mama unui elev de la școala din Belciugatele, citată de dcnews.ro. „Dvs. aveți facultate?”, a reacționat imediat vedeta.

ADVERTISEMENT

„Da, am!” a răspuns femeia, iar Amalia Bellantoni a întrebat-o de ce nu predă ea. „Nu vreau! Vrem pe cineva mai bun!”, i-a replicat părintele nemulțumit fostei concurente de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT