Life

România Educată are o șansă! Profesoarele cu forme schimbă sistemul educațional

România educată a premierului Klaus Iohannis are o șansă! FANATIK vi le prezintă pe cele mai frumoase profesoare de la noi!
12.09.2023 | 13:48
Romania Educata are o sansa Profesoarele cu forme schimba sistemul educational
România Educată, varianta apetisantă: Profa de Mate, Profa Cool și Amalia Bellantoni schimbă sistemul. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

România educată, programul inițiat de președintele Klaus Iohannis, are o șansă reală dacă aruncăm o privire la câteva profesoare care au ajuns vedete în mediul online!

România Educată: Profesoarele cu forme care te fac să-ți înveți lecția

Atunci când vezi o femeie frumoasă, al naibii de sexy, care se îmbracă total neașteptat pentru imaginea clasică de profesoară s-ar putea să te încerce niște prejudecăți. Ei bine, grațiile pe care FANATIK vi le prezintă în rândurile de mai jos spulberă orice preconcepție. Ele sunt dovada vie că o carte nu trebuie judecată niciodată după copertă!

ADVERTISEMENT

Amalia Bellantoni, Profa de Mate și Profa Cool sunt trei exemple clare că România educată poate avea și forme, și substanță! Cele trei profesoare despre care vă spunem, pregătite pentru noul an școlar, au ajuns virale pe internet. Una dintre ele, Amalia, a fost și vedetă de reality-show. Mai exact, a avut propria ei emisiune la Antena Stars. Celelalte două sunt extrem de cunoscute de utilizatorii de Instagram și TikTok.

Profa Cool, Cristina Enea, 9,40 la Definitivat

Să începem cu prima din profesoarele care creionează o siluetă atractivă programului România Educată: Cristina Ene! Cunoscută de internauți sub denumirea Profa Cool, blondina l-a fermecat și pe prezentatorul Cătălin Măruță. Soțul Andrei a invitat-o de curând în emisiunea sa de la PRO TV pentru a-i afla povestea.

ADVERTISEMENT

Dincolo de frumusețea evidentă a Cristinei, trebuie să precizăm că e completată cu deșteptăciune. La o primă vedere, ai spune că e doar o influenceriță în plus, dornică să strângă like-uri de la admiratori. La o mai atentă observare, vei afla că domnișoara Ene este dirigintă și profesoară de engleză la o școală din Capitală și vrea să predea, pe viitor, și limba și literatura română. La examenul de definitivat, tânăra a luat, atenție, nota 9,40!

România Educată cu Profa de Mate Loredana de pe TikTok

Din lista profesoarelor cu sex-appeal și minte ascuțită face parte și Profa de Mate, celebră pe rețeaua TikTok! Loredana, căci așa o cheamă, face aproape în fiecare zi live-uri pe platforma chineză de socializare. Acolo rezolvă cele mai grele exerciții de matematică. Profesoarei cu un decolteu extrem de generos i-au mulțumit sute dacă nu chiar mii de elevi care s-au pregătit pentru Evaluarea Națională ori Bacalaureat urmărind-o. Ce-i drept, Loredana arată într-un mare fel, fapt pentru care nu ai cum să nu fii atent la cum rezolvă integralele ori funcțiile.

ADVERTISEMENT

Tânăra are peste 50.000 de urmăritori pe TikTok. Unele dintre clipuri depășesc suta de mii de vizualizări, semn că profesoara de matematică își face bine treaba.

profesoare românia educată
Foto sus: Amalia Bellantoni & Cristina Ene (Profa Cool); Foto jos: Profa de Mate Loredana. Surse foto: Instagram/ TikTok

Amalia Bellantoni, parle français?

Ultima, dar nu cea din urmă din lista noastră este efervescenta, carismatica și neînfricata Amalia Bellantoni! Vedeta de reality-show predă limba franceză la școala din localitatea Belciugatele, județul Călărași. Amalia s-a remarcat de-a lungul timpului cu critici la adresa sistemului de învățământ de la noi, iar de gura ei nu a scăpat nici inițiatorul programului România Educată, Iohannis.

ADVERTISEMENT

Amalia a fost chiar recent în centrul atenției. Chiar în prima zi de școală, vedeta și profă de franceză s-a trezit în mijlocul unui scandal! Părinții elevilor de la școala unde predă Bellantoni s-au plâns de faptul că blondina n-a luat o notă mare la definitivat. Amalia a chemat Poliția pentru a-i potoli pe părinții revoltați. A încercat să le explice că are dreptul să predea. Și, mai mult, nu există cineva care s-o înlocuiască.

”Cred că, da, fizicul contează, uneori, pentru elevi. Frumusețea interioară a unui om se vede, de multe ori, și la exterior. Iar o profesoară care știe meserie îi învață pe copii nu doar materia pe care o predă, ci și etică, bune maniere, le crește dragostea de carte. Și, da, cred că și înfățișarea profesorului, felul în care relaționează cu copiii, poate face ca elevii să iubească mai mult materia.

Măcar că, uneori, un zâmbet sau o grimasă pot motiva mai bine un elev decât o notă mică sau mare în catalog. Îmi doresc, sincer, ca elevii mei să învețe de la mine nu doar franceză, ci și să se comporte ca niște domni sau doamne, să fie exemplari în societate. Școala nu este doar despre învățat, este pregătirea pentru viața reală”, ne-a spus, în exclusivitate, frumoasa Amalia Bellantoni.

ADVERTISEMENT