Life

Amalia Enache, noi informații după operația suferită luna trecută. Cum se simte vedeta

Amalia Enache, alte detalii despre intervenția din februarie. Cum se recuperează prezentatoarea după ce și-a scos vezica biliară.
15.03.2023 | 00:20
Amalia Enache noi informatii dupa operatia suferita luna trecuta Cum se simte vedeta
Amalia Enache, alte detalii despre intervenția din februarie. Cum se recuperează prezentatoarea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Moderatoarea de știri a oferit noi informații după operația suferită luna trecută, după ce a trecut prin mai multe crize neașteptate. Cum se simte vedeta la câteva săptămâni după problema medicală care i-a dat dureri de cap.

Amalia Enache, alte detalii despre intervenția din februarie. Cum se recuperează prezentatoarea

Amalia Enache a venit cu unele detalii despre intervenția suferită în urmă cu aproximativ patru săptămâni. Prezentatoarea de la Pro TV se recuperează foarte bine după ce a ajuns de urgență la spital și are o stare generală excelentă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină evită mâncarea grasă și alimentele prăjite, păstrând în continuare un stil de viață sănătos și echilibrat. În plus, știrista simte că a renăscut după ce cadrele medicale i-au eliminat vezica biliară.

„Mă simt extraordinar imediat după operație, mult mai bine decât înainte de operație. Mi-am recuperat o vitalitate pe care o pierdusem fără să știu de ce. Până la criză nu am știut că am această problemă atât de gravă.

ADVERTISEMENT

Se pare că o piesă din organismul meu, ca la o mașină, chiar nu mai funcționa. Imediat ce s-a îndepărtat problema, eu sunt, din nou, eu. Nu este un regim drastic. Înțeleg că acest colecist este un săpun al organismului prin care trec, în primul rând, lipidele.

Prin urmare, de bunăvoie și nesilită de nimeni, evit lucrurile grase. Oricum făceam asta înainte. Nu mănânc prăjit, nu mâncam nici înainte. Mi se pare un pretext foarte bun să mănânci sănătos, de fapt. Am o justificare în plus.

ADVERTISEMENT

Nu am absolut nicio problemă să fiu nevoită să trăiesc puțin mai sănătos, mi se pare că este un pretext foarte bun ca să am grijă de mine”, a explicat Amalia Enache într-un interviu pentru ego.ro.

Ce este colecistectomia, operația suferită de Amalia Enache

Colecistectomia, operația suferită de Amalia Enache în urmă cu aproape o lună, este o procedură care se poate realiza prin două metode. Prima este cea a abordului deschis (clasic), în timp ce a doua procedură este laparoscopică.

ADVERTISEMENT

Operația are drept scop îndepărtarea calculilor situați în vezicula biliară care reprezintă un rezervor în care ajunge bila (lichid produs de ficat), între mese. Doctorii intervin dacă persoanele manifestă dureri mari din cauza calculilor care blochează fluxul bilei.

ADVERTISEMENT