Life

Amber Heard, gafă în primul interviu după proces. Johhny Depp o poate da din nou în judecată

Amber Heard și Johnny Depp ar putea ajunge din nou în fața judecătorilor. Actrița a acordat primul interviu după ce a pierdut procesul, însă a făcut o gafă care i-ar putea dăuna.
15.06.2022 | 18:49
Amber Heard gafa in primul interviu dupa proces Johhny Depp o poate da din nou in judecata
Amber Heard riscă un nou proces cu Johnny Depp. Foto: colaj Fanatik/ hepta.ro
ADVERTISEMENT

În primul interviu acordat după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp, Amber Heard a făcut o gafă care ar putea să o coste scump. Actrița a susținut în continuare afirmația conform căreia fostul său soț a lovit-o și, astfel, a lăsat ușa deschisă pentru o nouă sesiune de judecată.

Amber Heard riscă un nou proces cu Johnny Depp. Ce spun experții?

Într-un interviu acordat după procesul de Johnny Depp pentru emisiunea Today, difuzat de postul american NBC, Amber Heard a catalogat verdictul juriului ca fiind nedrept. Ea a insistat că își va susține toată viața afirmațiile făcute, fără să țină cont de ce cred alții despre ea.

ADVERTISEMENT

Actrița din Aquaman a fost întrebată de jurnalista Savannah Guthrie dacă Johnny Depp a mințit atunci când a spus că nu a lovit-o niciodată, iar aceasta a confirmat.

„Da, este o minciună”, a răspuns Heard fără să stea prea mult pe gânduri.

Afirmația ar putea să o aducă Amber Heard din nou în fața judecătorilor. Conform avocatei Nicole Haff, de la Romano Law, Johnny Depp este îndreptățit să-i deschidă un nou proces fostei sale soții.

ADVERTISEMENT

„Da, acest interviu poate fi considerat, conform legii, o nouă ‘publicare’, care ar putea declanșa un al treilea proces”, a declarat avocata conform Dailymail.uk. 

Haff a adăugat, însă, că cel mai probabil nu ar merita efortul din partea lui Johnny Depp, deoarece Heard nu își poate plăti nici datoria inițială. 

ADVERTISEMENT

„Avocații lui Heard au declarat deja că ea nu poate plăti sentința inițială”, a declarat Nicole Haff.

Amber Heard se teme că Johnny Depp o să o dea din nou în judecată

În cadrul aceluiași interviu, Amber Heard a declarat că a greșit atunci când a luat drept garantat dreptul său de a vorbi liber. Mai mult, actrița se teme că Johnny Depp s-ar putea lega de orice gest sau cuvânt al său pentru a o da din nou în judecată.

ADVERTISEMENT

„Mi-e teamă că, indiferent ce fac, indiferent ce spun sau cum spun, fiecare pas pe care îl fac va prezenta o altă oportunitate pentru a fi redusă la tăcere în acest mod.

Cred că menirea unui proces pentru defăimare este acela de a te lăsa fără voce”, a declarat Amber Heard, citată de independent.uk. 

Amber a adăugat că l-a iubit cu adevărat pe Johhny Depp. Totodată, actrița a susținut că, în ciuda celor întâmplate între ei, nu îi poartă pică.

„Știu că ar putea fi greu de înțeles. Tocmai, dacă ai iubit pe cineva, ar trebui să fie ușor”, a spus Amber Heard.

ADVERTISEMENT