Sport

Amenda de la Comisia de Disciplină nu l-a potolit! Gigi Becali continuă războiul cu Istvan Kovacs: ”Toată viaţa o să ţin minte”

Nici nu a început bine noul sezon din Liga 1 și Gigi Becali a ieșit la rampă cu declarații savuroase, ținta sa favorită fiind în continuare Istvan Kovacs.
16.07.2021 | 13:20
Amenda de la Comisia de Disciplina nu la potolit Gigi Becali continua razboiul cu Istvan Kovacs Toata viata o sa tin minte
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB nu poate uita faptul că centralul din Carei a făcut ”praf” meciul vicecampioanei României cu CFR Cluj, când nu a dat un penalty clar pentru echipa sa la un henț în careu comis de Mario Camora.

Ieșirile nervoase ale omului de afaceri au ajuns pe masa Comisiei de Disicplină din cadrul FRF. Forul federal a admis ambele sesizări ale CCA și l-au amendat pe Becali cu 30.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu îl iartă pe Istvan Kovacs

FCSB a remizat în deplasare cu FC Botoșani, scor 0-0, în prima etapă a noului sezon din Liga 1, arbitrul Sebastian Colțescu le-a refuzat un penalty ”roș-albaștrilor” în startul întâlnirii, dar Gigi Becali a trecut peste eroarea centralului, însă a revenit la vechea sa ”pasiune”: Istvan Kovacs.

”E clar, am avut penalty în minutul 3, dar îi dăm credit lui Colțescu. A fost un arbitraj corect. Nu mă supăr când arbitrii mai greșesc, eu mă supăr când faci cum face Kovacs. Toată viața îl țin minte pe Kovacs cu acel meci cu CFR.

ADVERTISEMENT

Îl întreb pe Kovacs: ‘De ce nu greșești tu la meciurile internaționale așa cum o faci cu FCSB?’ Nu vreau să vorbesc de arbitraj că e începutul, a fost o mică greșeală”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Toate tunurile pe Moruțan

Referitor la partida de la Botoșani, latifundiarul din Pipera s-a arătat încântat de jocul echipei sale, i-a lăudat pe Andrei Cordea și Florin Tănase, dar a anunțat că atacantul ceh Zdenek Ondrasek nu va mai juca la FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a avut reproşuri pe bandă rulantă faţă de Olimpiu Moruţan. Patronul vicecampioanei României a susţinut că, în acest moment, la cum a jucat în meciul de joi seară, nu va putea să ia nici 200.000 de euro pe un eventual viitor transfer.

Nu este prima oară când Olimpiu Moruţan este criticat în termeni duri de Gigi Becali. Mijlocaşul ofensiv a fost atacat de patron spre finalul sezonului regulat din 2019-2020, când FCSB a fost învinsă de CFR Cluj, scor 0-1. Atunci, finanţatorul  a susţinut că fotbalistul şi-a cumpărat “maşină de peşte”, motiv pentru care nu mai este cu gândul la fotbal.

ADVERTISEMENT

Vucur nu a avut probleme în defensivă

Dinu Todoran a început cu trei dintre achiziţii în primul 11. Stipe Vucur a intrat în centrul apărării, Alexandru Creţu a fost trimis la mijlocul terenului, iar Andrei Cordea a jucat în linia ofensivă de trei.

Stipe  Vucur nu a fost prea mult întrebuinţat de jucătorii adverşi. Fundaşul adus de la Hallescher a respins ce a fost de respins timp de 45 de minute, în care a fost folosit. El i-a lăsat locul lui Iulian Cristea în a doua repriză.

Fundaşul austriac de origine croată nu a greşit şi a părut destul de sigur. Este adevărat că misiunea i-a fost uşurată de cei de la Botoşani, care nu s-au apropiat prea des de poarta apărată de Andrei Vlad.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 2,00 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT