Life

America Express, ediția din 4 noiembrie 2023. Începe ultima etapă din Columbia: “A fost foarte greu”

Ce se întâmplă în ediția America Express din 4 noiembrie 2023. Concurenții încep ultima etapă din Columbia și vor avea parte de misiuni grele.
04.11.2023 | 15:56
America Express editia din 4 noiembrie 2023 Incepe ultima etapa din Columbia A fost foarte greu
America Express, ediția din 4 noiembrie 2023. Sursa foto: Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ediția din 4 noiembrie 2023 a emisiunii America Express, concurenții vor începe ultima etapă în Columbia. Misiunile au fost foarte grele și i-au pus pe aceștia la încercare.

America Express, ediția din 4 noiembrie 2023. Concurenții vor începe ultima etapă în Columbia

În ediția de sâmbătă seara, de la ora 20:00, concurenții vor începe ultima etapă în Columbia. Toate echipele au emoții mari și se vor lupta pentru imunitate, care va aduce și biletele pentru Ecuador, următoarea țară de pe Drumul Soarelui.

ADVERTISEMENT

Fiecare concurent speră să finalizeze probele cât mai repede și să fie printre primii. Laura Giurcanu și coechipiera ei, Sânziana Negru, au de gând să dea totul în cadrul probei.

“După cursa pentru ultima șansă de la finalul etapei trecute am înțeles că trebuie să facem tot ce putem ca să plecăm cât mai repede în următoarea întrecere și să nu mai ajungem niciodată la coada clasamentului”, a spus Laura Giurcanu.

ADVERTISEMENT

George Tănase și Ionuț Rusu au ajuns în a treia etapă fără a mai intra în cursa pentru ultima șansă. Cleopatra Stratan și Edward Sanda speră și ei să ajungă pe un loc mai bun în clasament.

Concurenții se așteaptă la misiuni interesante, dar și dificile, în același timp. “Sunt sigură că Irina ne-a pregătit niște misiuni frumoase, dar și foarte grele, așa că suntem nerăbdători să vedem ce ne-așteaptă”, spune Alexia Eram despre misiunile acestei etape, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat la finalul celei de-a doua etape

După cea de-a doua etapă, echipa propusă spre eliminare, formată din Iulia Albu și Mike, a avut parte de un deznodământ favorabil. Irina Fodor a scos un soare verde din cufăr, astfel că în noua ediție vor fi prezente toate echipele, pregătite pentru o nouă aventură.

Până la jocul pentru imunitate, concurenții mai au unul pentru amuletă și Joker. Calificarea pentru această întrecere va fi una dificilă, deoarece echipele vor avea parte de misiuni care îi vor epuiza.

ADVERTISEMENT

“Am plâns de cât de greu a fost. Nu-mi mai simțeam brațele, spatele… A fost foarte greu din punct de vedere fizic”, a spus Laura Giurcanu despre probă.

Una dintre misiuni presupune ca echipele să transporte apă potabilă într-o comunitate lipsită de alimentare curentă la aceasta. Concurenții vor învăța o formă de artă marțială a unei comunități indigene din Columbia, astfel că vor exista și scene de luptă.

ADVERTISEMENT