Fotbal intern

Amicale tari pentru CFR Cluj în pauza de iarnă! ȚSKA Moscova, Arminia Bielefeld și Ferencvaros îi vor pregăti pe campionii României pentru „dubla” cu Sevilla

30.12.2019 | 21:35
Amicale tari pentru CFR Cluj in pauza de iarna TSKA Moscova Arminia Bielefeld si Ferencvaros ii vor pregati pe campionii Romaniei pentru dubla cu Sevilla
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se pregătește serios pentru dubla manșă din „16-imile” Europa League cu Sevilla, dar și pentru duelul din prima etapă după revenirea din pauza de iarnă împotriva FCSB-ului. Astfel, campioana României va juca niște amicale tari pentru a reuși să facă față cu brio în ambele competiții.

Amicalele tari ale CFR-ului

CFR Cluj a stabilit meciurile amicale pe care le va disputa în perioada de pregătire din iarnă, iar adversarii sunt foarte puternici, tocmai pentru a pregăti mai bine partida cu Sevilla din „16-imile” Europa League.

ADVERTISEMENT

Amicalele lui CFR Cluj:

  • CFR Cluj – ȚSKA Moscova (Rusia)
  • CFR Cluj – Arminia Bielefeld (Germania)
  • CFR Cluj – Ferencvaros (Ungaria)
  • CFR Cluj – Emelec Guayaquil (Ecuador)

Dan Petrescu are oferte de la mai multe cluburi

Dan Petrescu a confirmat faptul că are mai multe oferte din străinătate și va lua o decizie în pauza de iarnă: „Am oferte de la mai multe cluburi, discut foarte mult în aceste zile. O să dau un răspuns până la Anul Nou. Cei de la CFR Cluj vor să rămân.

ADVERTISEMENT

Fiecare antrenor are ambițiile lui. Eu sunt fericit aici, am mână liberă, dar sunt momente în care nu ai ce să faci.

Am o ofertă din China, dar nu e nimic concret, sunt alte cluburi mai aproape. Din Vest sunt doar din liga a doua şi nu vreau să vin decât din vară. Atunci, dacă ar fi un proiect să încep în liga a doua în Italia sau Anglia, m-aş duce. Sunt singurele ţări în care m-aş duce.

ADVERTISEMENT

Dacă nu luam titlul era dezastru pentru că lăsasem o echipă unde aveam contract, un contract mare şi un bonus extraordinar dacă promovam, şi mergeam undeva unde nu am reuşit să câştig.

Era dezastru! Nu cred că mă mai ţineau dacă pierdeam campionatul, vă daţi seama, era tragic!”.

ADVERTISEMENT
Tags: