Life

Ana Baniciu, dezvăluiri despre nunta cu Edy Kovacs. Ce planuri are cântăreața

Ana Baniciu, detalii despre cununia cu Edy Kovacs. Cum va arăta nunta artistei care a fost cerută în căsătorie într-un loc special.
21.10.2022 | 17:09
Ana Baniciu dezvaluiri despre nunta cu Edy Kovacs Ce planuri are cantareata
Ana Baniciu, detalii despre cununia cu Edy Kovacs. Cum va arăta nunta artistei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Solista de la DJ Project a făcut dezvăluiri despre nunta cu partenerul de viață. Ce planuri are cântăreața și cum va arăta ceremonia religioasă, care cel mai probabil va avea loc anul următor. Cum va arăta ziua cea mare.

Ana Baniciu, detalii despre cununia cu Edy Kovacs. Cum va arăta nunta artistei

Ana Baniciu și Edy Kovacs vor să se căsătorească cât mai repede. Frumoasa blondină nu a ales încă data nunții, însă știe cum va arăta momentul. Vedeta a subliniat că nu se gândește deloc la o ceremonie tradițională.

ADVERTISEMENT

„Încă nu știm data, știm doar că ne dorim să facem nunta anul viitor și că nu vrem să fie una tradițională, ci o petrecere între prieteni!

Ne dorim muzică bună, pentru că amândoi suntem pasionați de muzică și aici aveam cea mai mare bătaie de cap, în rest suntem relaxați, pentru că știu că o să organizăm ceva special!”, a spus artista pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cât despre cererea în căsătorie, care a avut loc anul trecut, Ana Baniciu a mărturisit că a fost un moment foarte intim, emoționant și pur. Partenerul de viață i-a cerut mâna într-o locație superbă din Positano, Italia.

Edy Kovacs plănuia să o scoată la dans și să se așeze în genunchi, doar că muzica lipsea și a fost nevoit să se reorganizeze rapid. Așa a invitat-o să facă o poză împreună la malul mării și i-a adresat întrebarea cea mare.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și Edy Kovacs

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au cunoscut într-o perioadă în care frumoasa blondină nu se mai aștepta să apară cineva în plan sentimental. S-au văzut prima oară în perioada pandemiei de coronavirus, prin intermediul unei prietene comune.

De altfel, amica respectivă pe numele ei Andreea, s-a ocupat să-i arate artistei că bărbatul este piesa de puzzle care lipsește din viața ei.

ADVERTISEMENT

„Probabil nu întâmplător el, fără să vrea, mi-a dat COVID, și după aceea a și avut grijă de mine! Universul a vrut să ne apropie din start…”, a mai spus câștigătoarea de la Asia Express, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT