Sport

Ana Bogdan a pierdut în două seturi cu Siniakova la Miami. Jaqueline Cristian joacă după ora 22:30

Vezi aici meciurile jucate de Ana Bogdan și Jaqueline Cristian la WTA Miami 2024 în format LIVE STREAM. Ana Bogdan o înfruntă pe Katerina Siniakova de la 20:00.
19.03.2024 | 18:19
Ana Bogdan a pierdut in doua seturi cu Siniakova la Miami Jaqueline Cristian joaca dupa ora 2230
Ana Bogdan și Jaqueline Cristian la WTA Miami 2024. Bogdan joacă marți, de la 18:30, contra Katerinei Siniakova. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
19-03-2024
18:01

Ana Bogdan - Katerina Siniakova 0-2

Ana Bogdan pierde la limită al doilea set, 6-4. Siniakova câștigă meciul cu 2-0 la seturi. 

Ana Bogdan rămâne în joc ,scorul este 4-4. 

Setul doi continuă sub semnul echilibrului, cehoaica conduce cu 3-2.

Fiecare jucătoare își câștigă serviciul, scorul este 2-1 pentru Siniakova.

A început setul doi!

Ana Bogdan cedează primul set, scor 2-6. 

Siniakova face 5-2. 

Ana Bogdan reușește să câștige primul game după cel de la începutul partidei. Scorul este 4-2 în favoarea cehoaicei. 

Siniakova reușește din nou break-ul, scorul se face 3-1 pentru cehoaică, în primul set. 

Siniakova răspunde și ea cu break, apoi își câștigă serviciul, face 2-1 în primul set. 

Ana Bogdan reușește un break incredibil, încă din primul game. 

A început meciul Anei Bogdan cu sportiva din Cehia la serviciu. 

Meciurile din primul tur pe care le joacă Ana Bogdan și Jaqueline Cristian la WTA Miami 2024 se dispută marți, 19 martie. Prima care intră în scenă este Ana Bogdan, care o înfruntă pe Katerina Siniakova de la 20:00. După 21:30 începe și meciul lui Jaqueline Cristian, contra franțuzoaicei Diane Parry.

Meciurile jucate de Ana Bogdan și Jaqueline Cristian la WTA Miami 2024, live video online, în turul 1

Nu doar Simona Halep își începe astăzi parcursul la WTA Miami 2024. În afara sportivei românce, care se întoarce pe teren după o pauză de 19 luni pentru a o înfrunta pe Paulo Badosa în turul 1, vor juca pe pământ american și Ana Bogdan și Jaqueline Cristian.

ADVERTISEMENT

Meciul Anei Bogdan va începe de la ora 20:00, cel mai devreme. Sportiva aflată pe locul 66 în ierarhia WTA are de dus o luptă grea, contra Katerinei Siniakova, locul 42 WTA. Siniakova este clasată pe locul 42 în clasamentul global.

Jaqueline Cristian, românca de pe locul 82 în clasamentul WTA dă piept cu Diane Parry, din Franța. Parry se află pe locul 54 și este favorită în confruntarea care va începe, cel mai devreme, la 21:30.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV meciurile jucate de Ana Bogdan și Jaqueline Cristian la WTA Miami 2024

Partidele pe care le vor avea de jucat Ana Bogdan și Jaqueline Cristian la Miami Open 2024 vor fi transmise în direct pe canalul Digisport 2. De asemenea, duelurile româncelor vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe FANATIK.ro.

Orele de start ale partidelor pot să varieze, în funcție de desfășurarea meciurilor care au loc pe aceleași arene. Tot astăzi este programat și meciul Simonei Halep, contra Paulei Badosa. Partida în care este implicată sportiva din Constanța ar trebui să înceapă la 22:00.

ADVERTISEMENT

Programul româncelor la WTA Miami 2024

Toate româncele care au meci în turul 1 al WTA Miami 2024 vor juca marți, 19 martie. Iată programul complet al partidelor pe care le au de disputat acestea:

Marți, 19 martie

  • ora 18:30 Ana Bogdan – Katerina Siniakova (Digisport 2)
  • ora 21:30 Jaqueline Cristian – Diane Parry  (Digisport 2)
  • ora 22:00 Simona Halep – Paula Badosa (Digisport 1)
ADVERTISEMENT

Începând cu turul 2 va intra în competiție și Sorana Cîrstea, care va da piept cu învingătoarea duelului dintre Angelique Kerber și Sloane Stephens.

Dacă se califică, Ana Bogdan o va înfrunta în turul 2 pe Qinwen Zheng, chinezoaica aflată pe locul 7 în clasamentul mondial. Jaqueline Cristian va da peste Beatriz Haddad Maia, brazilianca aflată pe locul 13 în clasamentul WTA.

În cazul unei victorii contra Paulei Badosa, Simona Halep ar trebui să joace în turul 2 contra Arynei Sabalenka. Din nefericire, nu se știe dacă sportiva din Belarus va mai juca în cadrul turneului, după decesul iubitului său. Conform primelor informații oferite de către anchetatori, acesta s-a sinucis.

Cote pariuri la meciurile jucate de Ana Bogdan și Jaqueline Cristian la WTA Miami 2024

Ana Bogdan are șanse reduse să treacă de Katerina Siniakova, conform bookmakerilor. Victoria româncei este cotată cu 2,62, în vreme ce un succes al cehoaicei are o cotă de doar 1,50.

Nici Jaqueline Cristian nu are șanse mai mari. De altfel, bookmakerii oferă aceleași cote și pentru partida lui Cristian, contra franțuzoaicei Diane Parry.

Ana Bogdan – Katerina Siniakova și Jaqueline Cristian – Diane Parry, live stream 18:30, Digisport 2

Meciurile disputate de Ana Bogdan și Jaqueline Cristian la WTA Miami 2024 sunt primele dintre cele minimum patru pe care sportivele din România le vor juca în cadrul turneului american.

Cel mai așteptat este cel al Simonei Halep, care își face revenirea în circuit, după suspendarea pentru dopaj, însă cu siguranță pasionații de tenis vor sta cu ochii pe FANATIK.ro pentru a urmări parcursul tuturor româncelor implicate în turneu!

ADVERTISEMENT