Sport

Când se joacă Simona Halep – Paula Badosa, turul 1 WTA Miami 2024. S-a anunțat ora de start pentru primul meci al româncei după suspendare

Vezi aici meciul Simona Halep - Paula Badosa în format LIVE STREAM. Partida se dispută marți, 19 martie, după ora 22:00, în turul 1 WTA Miami 2024.
19.03.2024 | 09:02
Cand se joaca Simona Halep  Paula Badosa turul 1 WTA Miami 2024 Sa anuntat ora de start pentru primul meci al romancei dupa suspendare
Simona Halep - Paula Badosa este primul meci pe care românca îl va juca, după suspendarea de 9 luni. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
19-03-2024
07:10

Simona Halep - Paula Badosa, după ora 22:00, în turul 1 la Indian Wells

Simona Halep – Paula Badosa se va juca pe GrandStand, cea mai importantă arenă de la Miami. Este ultimul meci al zilei programat pe arena centrală și nu va începe mai devreme de ora 22:00 a României.

Programul de marți la Miami. Sursă foto: Captură site oficial Miami Open

Meciurile la Miami încep de la ora 17:00 a României, ora 11:00 la Miami. Peyton Sterns – Yafan Wang, Diana Schnaider – Venus Williams și Clara Burel – Caroline Wozniacki sunt partidele programate înainte de Halep.

Sunt șanse mari care aceste trei partide să dureze ceva mai mult de 5 ore, astfel că duelul dintre Simona Halep și Paula Badosa ar putea începe mai aproape de miezul nopții, în jurul orei 23:00.

Simona Halep – Paula Badosa este primul meci oficial pe care românca îl va disputa, după ce TAS a decis reducerea suspendării de la patru ani la nouă luni. Halep va da piept la WTA Miami 2024, turneu disputat pe suprafață tip hard, cu spanioloaica aflată pe locul 80 WTA.

Simona Halep – Paula Badosa, live video online, în turul 1 WTA Miami 2024

Ultimul meci oficial jucat de Simona Halep s-a disputat la 29 august 2022, atunci când românca era învinsă în primul tur al US Open de ucraineanca Daria Snigur. Marți, 19 martie 2024, după aproape 19 luni de absență, Halep se întoarce pe teren.

ADVERTISEMENT

Tot pe pământ american! Ea a fost invitată să participe la WTA Miami 2024, după ce TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni, perioadă pe care Halep deja a executat-o.

În primul tur, sportiva din Constanța trebuie să o înfrunte pe Paula Badosa. Spanioloaica ocupă, în prezent, doar a 80-a poziție în ierarhia WTA.

ADVERTISEMENT

Ea s-a confruntat cu probleme de ordin medical în ultimii ani, iar în 2023 a lipsit de pe teren cinci luni. De asemenea, în februarie, Badosa a fost forțată să se retragă de la WTA Dubai, ca urmare a unei accidentări la spate.

Simona Halep – Paula Badosa se joacă pentru a treia oară în istorie. Ambele confruntări anterioare s-au disputat în 2022, una la Madrid și cealaltă la Wimbledon. Simona s-a impus în două seturi, de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

La Miami, Halep este însoțită de mama sa, fizioterapeutul Sorin Topală și de partenerul de antrenament Joao Monteiro. Lusitanul va îndeplini și rolul de antrenor al Simonei, în cadrul acestui turnei.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep – Paula Badosa

Revenirea pe teren a Simonei Halep va putea fi urmărită la TV, de fanii din România. Meciul contra Paulei Badosa va fi transmis pe Digisport 2. Duelul din primul tur al WTA Miami 2024 poate fi urmărit și pe FANATIK.ro în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Este important de reținut că meciurile din primul tur de la WTA Miami 2024 sunt programate pentru marți și miercuri. Așadar, sunt șanse ca partida Simona Halep – Paula Badosa să se dispute pe 20 martie.

Cote pariuri la meciul Halep – Badosa

Halep nu revine doar în competițiile WTA, ci și în planurile pariorilor. Aceștia pot să ia în calcule meciurile româncei, începând cu cel contra Paulei Badosa.

Bookmakerii anticipează un meci deosebit de echilibrat. Ambele sporive au aceeași cotă la victorie: 1,90! Cota pentru peste 2,5 seturi este 2,40, în timp ce o victorie cu 2-0 a oricărei jucătoare este cotată cu 1,55.

Cu cine ar putea juca Simona Halep în turul 2 la WTA Miami 2024

Dacă reușește să câștige meciul din primul tur, contra Paulei Badosa, Simona Halep va avea parte de un meci infernal în turul secund. Acolo o așteaptă Aryna Sabalenka, ocupanta locului 2 în ierarhia globală.

Halep a mai înfruntat-o pe sportiva din Belarus de cinci ori, de-a lungul carierei. Românca are trei victorii și două înfrângeri în duelurile directe. Cele două tenismene s-au întâlnit ultima oară în 24 aprilie 2021, la Stuttgart. Sabalenka a învins-o pe Halep cu 6-3, 6-2.

O veste încurajatoare pentru Halep și fanii săi, în perspectiva unei întâlniri cu Sabalenka, este că românca a câștigat toate cele trei meciuri disputate pe suprafață tip hard.

Simona Halep – Paula Badosa, live stream marți, 20:00, Digisport 2

Revenirea pe teren după o pauză de 19 luni ar putea să fie complicată pentru Halep, însă Badosa nu este un adversar imposibil. Proaspăt revenită și ea după o accidentare, sportiva din Spania nu traversează cel mai bun moment al carierei.

O victorie în primul tur la Miami ar putea fi un imbold moral extraordinar pentru Halep. Fostul număr 1 mondial vrea să își recapete forma de top, iar un prim pas poate fi un succes obținut contra Paulei Badosa.

ADVERTISEMENT