Sport

Ana Maria Brânză, despărţire şoc la început de an?! A părăsit căminul conjugal şi ar fi intentat divorţ

Ana Maria Brânză s-ar fi despărţit de soţul ei la început de an. Fosta sportivă ar fi părăsit deja căminul conjugal şi este la un pas de divorţ.
05.01.2024 | 16:10
Ana Maria Branza despartire soc la inceput de an A parasit caminul conjugal si ar fi intentat divort
Ana Maria Brânză şi Pavel Popescu
ADVERTISEMENT

Multipla campioană mondială, europeană şi medaliată olimpică, Ana Maria Brânză trece prin momente dificile pe plan personal. Potrivit Cancan, fosta sportivă ar fi părăsit domiciliul conjugal şi ar urma să divorţeze la notar de soţul ei, Pavel Popescu.

Ana Maria Brânză, despărţire şoc la început de an?! Ar fi intentat divorţ la notar

Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, după o relaţie de trei ani de zile. Pavel Popescu este un fost poloist, actualmente antrenor secund al echipei naţionalei de polo feminin. Sursa citată scrie că ruptura a intervenit după ce Ana Maria Brânză nu a putut trece peste un act comis de soţul ei.

ADVERTISEMENT

Ambii şi-au şters amintirile comune şi pozele de pe Instagram, semn că despărţirea a avut loc. Mai mult, Ana Maria Brânză şi Pavel Popescu ar fi depus actele de divorţ la notar, unde se va oficializa ruptura dacă nu va apărea o schimbare de ultimă oră.

Ce spunea sportiva în urmă cu câteva luni: “Faptul că am activat amândoi în același domeniu a contat enorm”

Ana Maria Brânză a fost destul de discretă de-a lungul timpului cu viaţa personală. Într-un interviu acordat anul trecut, sportiva a declarat că a contat mult pentru relaţie faptul că amândoi au venit din acelaşi mediu de activitate:

ADVERTISEMENT

„Noi ne-am propus de la bun început să facem echipă bună împreună. Iată că au trecut câțiva ani și încă nu vrea nimeni să se transfere. Faptul că am activat amândoi în același domeniu a contat enorm, pentru simplul fapt că ne înțelegeam unul altuia activitatea și ne susțineam.

Acum el este cel care a rămas implicat, eu m-am transferat către partea de administrație sportivă, dar cumva faptul că am trăit, printre picături, concentrat cred că ne-a ajutat teribil de mult”, a spus Ana Maria Brânză pentru Impact.

ADVERTISEMENT

“După mai bine de 20 de ani, vreau să stau, efectiv să stau”

Medaliată cu argint în proba feminină de spadă individual la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Ana Maria Brânză s-a retras din activitate după competiţia din Japonia, spunând că nu a mai simţit nevoia să facă sport:

“Stăteam câteva minute și îmi dădeam seama că efectiv nu pot să mă conving să încep antrenamentul. Și asta a durat câteva luni bune, cred că efectiv corpul meu îmi spunea: gata! Stop! Am nevoie să mă odihnesc!

ADVERTISEMENT

După mai bine de 20 de ani, vreau să stau, efectiv să stau, pentru că niciodată până atunci nu mi-am permis. Tot timpul aveam obiective de îndeplinit”, a spus Ana Maria Brânză într-un interviu pentru VIVA.

ADVERTISEMENT