Sport

Ana Maria Cîmpan și Matei Tudor, câștigătorii Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker

Ana Maria Cîmpan și Matei Tudor sunt câștigătorii celei de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T. - Trofeul Dr. Oetker, care a avut loc la Curtea de Argeș.
02.09.2023 | 10:30
Ana Maria Cimpan si Matei Tudor castigatorii Circuitului National FRT  Trofeul Dr Oetker
Ana Maria Cîmpan și Matei Tudor sunt câștigătorii celei de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T. - Trofeul Dr. Oetker, care a avut loc la Curtea de Argeș
ADVERTISEMENT

Competiția s-a desfășurat la nici o lună distanță după ce Curtea de Argeș a fost gazda celei de-a X-a ediții a Vitality Open Tour, competiție câștigată Gabi Boitan, după o finală românească împotriva lui Radu Mihai Papoe.

Ana Maria Câmpan și Matei Tudor s-au impus în Circuitul Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker

Cea de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker a avut loc la Tenis Club Curtea de Argeș, iar câștigătorii întrecerilor destinate copiilor cu vârste de 12 ani au fost Ana Maria Câmpan și Matei Tudor.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Cîmpan a avut o revenire spectaculoasă în finala cu Natalia Dicu. După ce a pierdut cu 6-2 primul set, ea a întors soarta întâlnirii în următoarele două manșe, impunându-se clar cu 6-2, 6-1.

În finala băieților, Matei Tudor a avut nevoie doar de două seturi pentru a-l învinge pe Victor Dobrescu. Primul set a fost echilibrat, iar Tudor și l-a trecut în cont cu 7-5, dar manșa secundă a fost fără istoric, campionul câștigând-o cu 6-2.

ADVERTISEMENT

În proba de dublu, trofeul Dr. Oetker a fost câștigat de perechile Victor Dobrescu/David Goldiș și Natalia Dicu/Natalia Dragomir. În finala fetelor, Dicu și Dragomir au învins cuplul Sofia Stoica/Katerina Petre, scor 7-5, 6-1.

Ana Maria Cîmpan Matei Tudor

Căldura le-a dat mari bătăi de cap sportivilor

Peste 100 de sportivi au fost înscriși la cea de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker, la Tenis Club Curtea de Argeș. Competiția s-a adresat sportivilor în vârstă de 12 ani – simplu și dublu, băieți și fete. Directorul turneului a fost Gheorghe Borțan, iar arbitrul delegat a fost Iordache Giban.

ADVERTISEMENT

”Cea de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker a fost un succes. Sportivii au dat dovadă de multă concentrare și de rezistență, mai ales în zilele caniculare”, a declarat Gheorghe Borțan, directorul turneului de tenis de la Curtea de Argeș.

Organizatorul Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker a fost Tenis Club Curtea de Argeş, iar partenerul oficial: Dr. Oetker Romania. Sponsorul principal al ediţiei 2023 a fost Dr. Oetker România.

ADVERTISEMENT

Sponsori ai turneului: Euro Tehno Group şi Macromex. Parteneri media sunt Revista Sport Magazin, Radio Argeș Expres şi Ziarul Argeș Expres, în timp ce promotorul turneului este Harmony Advertising.

ADVERTISEMENT